Би Ти Ви спира турските сериали от идната година

Би Ти Ви спира турските сериали от идната година
Pexels

BTV спира турските сериали от началото на следващата година, каза Ралф Бартолайт, главен изпълнителен директор на "Би Ти Ви медия груп" по време на събитието Light Up Your Spirit, с което вчера медията отбеляза началото на своя нов телевизионен сезон, информира БТА.

Турските сериали вече няма да бъдат излъчвани в праймтайма на телевизията, като акцент в този часови диапазон ще бъдат български продукции, посочи Бартолайт.

"Продължаваме да създаваме модерна мултимедийна среда за забавление, която се грижи за младата и градска публика, но така също и за широката телевизионна аудитория в страната. Нашите развлекателни програми и риалити формати, наравно с новините и актуалните предавания, остават неизменна част от мултиплатформения ни бизнес. През 2024 г. обещаваме още повече разнообразно съдържание в цялото ни телевизионно и дигитално портфолио", коментира още той.

На събитието за старта на новия сезон присъстваха журналисти, медийни експерти, партньори на медийната група и др.

"С началото на есен 2023 г. подготвяме зрителите да очакват и неочакваното, с привкус на много изненади. Не само технологичните иновации ще се откроят през тази есен, но също така енергията и посланията за пъстър и жизнен градски живот, отразен през призмата на света на "Би Ти Ви медия груп", допълни Велимира Петрова, директор "Продажби" в групата.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay