Дейвид Бекъм ще гради актьорска кариера

Спортистът получи роля във филм на Гай Ричи

Дейвид Бекъм ще гради актьорска кариера

Професионалните занимания на Дейвид Бекъм отдавна не се изчерпват само с футбол. Спортната звезда има своя модна линия дрехи, сред които такава за бельо, както и колекция якета за мотористи. Освен това той има своя собствена марка парфюми и е рекламно лице на редица модни марки по света.

Изглежда обаче това съвсем не му е достатъчно, защото само преди няколко дни Бекъм обяви, че ще се пробва в… киното! Със сигурност безбройните му фенки ще бъдат предоволни от това негово решение, но какво ли мислят по въпроса най-големите критици на Холивуд?

Кино участието на Дейвид ще бъде малка роля във филма на режисьора Гай Ричи "Рицарите от Кръглата маса: Крал Артур", който предстои да излезе на екран през 2016 година. Главните роли в лентата са поверени на Джъд Лоу, Чарли Хънам и Анабел Уолис.

Пред Times съпругът на Виктория Бекъм споделя, че е развълнуван около новото амплоа, в което ще се впусне, но също така е наясно с критиките, които вероятно ще му донесе тази негова роля.

"Наясно съм, че много спортисти и други знаменитости са си пробвали късмета като актьори и са се провалили. Това е трудна професия, в която са нужни много умения и дисциплина, затова не искам да прибързвам, втурвайки се към големи роли, преди да съм научил основните неща и да придобия необходимата практика. Всичко, което съм направил като актьор до момента, ми харесва. Популярна личност съм, така че съм свикнал с критицизма. Той не ме притеснява”, споделя Дейвид.

Относно ролята си във филма на Гай Ричи, Бекъм признава, че е имал 13 реплики, които е упражнявал дълго време заедно със специално изпратен от режисьора помощник.

И все пак това не е дебютът на Бекъм във филмовата индустрия. През 2014 година той взима малка роля във филма "Мъжът от U.N.C.L.E." А напоследък дори се появиха спекулации за възможността Бекс да влезе в ролята на новия Джеймс Бонд.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay