Какво ще гледат децата през 2014 година

От студиото разкриха дългоочаквана информация за предстоящите анимационни и игрални проекти

Какво ще гледат децата през 2014 година

В два поредни дни, по време на Disney Expo D23, най-голямото събитие за фенове на Disney, от студиото разкриха дългоочаквана информация за предстоящите анимационни и игрални проекти на всички свои подразделения – Disney Studio, Pixar, Marvel и Lucasfilm. С концептуални рисунки, нови кадри и видео, музика и истории "зад кадър" публиката в Анахайм, Калифорния пое на вълнуващо филмово приключение.

Сред гостите на събитието бяха много от актьорите, участващи в продукции на студиото, сред които Анджелина Джоли, Кристен Бел, Антъни Хопкинс, Том Хидълстън и Натали Портмън, Крис Еванс, Антъни Маки и Себастиан Стан.

В първия ден на конференцията бяха представени анимационните проекти, за които легендарният режисьор Джон Ласитър, творчески директор на Walt Disney Studio и Pixar Animation Studios, сподели: "Сега е фантастично и вълнуващо време за Disney и Pixar. Хората, които работят в трите студия са много талантливи, а филмите, които създават, са затрогващи, красиви, но и много различни. Щастлив съм, че имаме възможност да ви ги представим днес."

Какво ще гледат децата през 2014 година
Анимационната комедия на "Самолети" беше представена от Дейн Кук, озвучаващ в оригинал самолета Дъсти, и режисьора Бобс Ганауей. Те показаха концептуални рисунки, снимки на героите и видео от Planes: Fire & Rescue, който се очаква на голям екран през юли 2014 г. Режисьорите на анимационното приключение "Замръзналото кралство" пък представиха непоказвани кадри от филма.

Какво ще гледат децата през 2014 година
Голям интерес предизвика късометражната анимация на Walt Disney Animation Studios Get A Horse, чиято световна премиера се състоя по време насъбитието. Ръчно рисуваното черно-бяло филмче проследява пътешествието на Мики Маус (с гласа на самия Уолт Дисни), приятелката му Мини Маус и техните другари, които се наслаждават на своето музикално пътуване, докато не се появява Лошия Пит, който се опитва да ги изблъска от пътя.

Какво ще гледат децата през 2014 година
По време на D23 бяха разкрити и детайли за новите приключения на феята Камбанка в "Камбанка и феята пират". Режисьорът Пеги Холмс представи Кристина Хендрикс, която ще озвучи в оригинал феята пазителка на прашеца Зарина и Том Хидълстън, който ще даде гласа си на младия пират Джеймс, който по-късно ще се прочуе като Капитан Хук.

Какво ще гледат децата през 2014 година
По време на събитието бяха представени и очарователната и забавна история The Good Dinosaur, както и късометражния филм Party Central с любимите на всички таласъми Майк и Съли, които се събират отново със своите Озма Капа приятели за един лудешки парти уикенд в Университета за таласъми.

Какво ще гледат децата през 2014 година
Другият анимационен проект на Disney Animation Studios, който провокира интереса на гостите на D23, е Big Hero 6. Режисьорът Дон Хол представи концептуални рисунки и кратка история на приключенската комедия за Хиро Хамада, истинско чудо на роботиката.

Режисьорът Андрю Стантън и продуцентът Линдзи Колинс представиха актьорите, които ще чуем в "Търсенето на Дори" – продължението на океанското приключение на Немо, наградено с Оскар. Към Елън Дедженеръс се присъединяват Албърт Брукс, Даян Кийтън, Еуджен Ливай и Туай Бурел като Бейли. 

Какво ще гледат децата през 2014 година
През втория ден на конференцията бяха представени и игралните продукции на студията Кевин Фейдж, Том Хидълстън, Натали Портман и сър Антъни Хопкинс представиха непоказван досега разширен откъс от "Тор: Светът на мрака", с който взривиха феновете в залата.

След тях на сцената се качиха Крис Еванс, Антъни Маки и Себастиан Стан от другата предстояща продукция на Marvel Studios - епичния екшън "Завръщането на първия отмъстител" – проследващ продължението на събитията в "Отмъстителите”.

Какво ще гледат децата през 2014 година
Анджелина Джоли също присъства на събитието, за да говори за героинята си във филма "Господарка на злото". Туай Бурел, който играе агентът от Интерпол Жан-Пол Наполеон в "Мъпетите 2", пък се появи на сцената по особено ефектен и забавен начин в мъничката кола, в която ще го видим и във втория филм за необикновените приключения на мъпетите.

Какво ще гледат децата през 2014 година
Деймън Линделоф и Брад Бърд представиха една от най-загадачните и очаквани продукции догодина - Tomorrowland. Двамата създатели на филма показаха на феновете в залата мистериозни артефакти, разкриващи странни символи. Те са намерени случайно в кутия с етикет "1952" в мазето на сградата на Disney Animations, известно като "Моргата". Представянето разпали допълнително интереса на публиката, която и без това очаква с нетърпение интригуващата история, която повдига толкова много въпроси, на колкото и отговаря.

Най-голямото фен събитие на Disney за годината - D23, завърши с появата на Б. Джей Новак и Джейсън Шоутърсман, които разказаха за ролите си в комедията "Спасяването на мистър Банкс", посветен на невероятната история за заснемането на класическата анимация на Disney "Мери Попинс".

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 16.08.2013|19:30
то май не само децата, ами и възрастните ще гледат.
3
Не е посочен 16.08.2013|16:55
Ще имат избор децата.
2
Не е посочен 16.08.2013|15:45
Ще има интересни филми, които ще гледат децата.
1
Не е посочен 16.08.2013|14:30
2014 се очертава доста привлекателна за децата откъм филми
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay