Кой е филмът с най-горещ мъжки актьорски състав за 2015 година?

Райън Гослинг и Крисчън Бейл са само една част от него

Кой е филмът с най-горещ мъжки актьорски състав за 2015 година?

Новият брой на The Hollywood Reporter излиза с корица, която определено ще се хареса на дамите. На нея можем да видим любимците ни Райън Гослинг и Крисчън Бейл, както и колегата им Стив Карел, режисьорът Адам МакКей и писателят Майкъл Луис. Тази мъжка банда се е събрала, за да поговори за новия си филм, който се задава по кината в края на декември.

Лентата носи името The Big Short и разказва историята на група аутсайдери, които се опитват да забогатеят чрез схеми и измами. Филмът е базиран на книгата на Майкъл Луис  "The Big Short: Inside the Doomsday Machine”. Историята проследява създаването на "кредитния балон” от банки и компании в началото на 21 век, който доведе до световната финансовата криза. В лентата ще видим още и Брад Пит в една от главните мъжки роли.

Кой е филмът с най-горещ мъжки актьорски състав за 2015 година?

Актьорите споделят в интервю за списанието, че не им е било никак лесно да изиграят ролите си, защото съдбите на героите им не са само плод на въображението на Луис. Те са вдъхновени от реални хора и техните истински житейски истории.

Крисчън Бейл споделя, че на няколко пъти се е срещал с истинския човек, който стои зад неговия образ, и много си допадат. "Майкъл Бъри дойде няколко пъти на снимачната площадка, той е невероятна личност. Говорихме си, без да спираме, в продължение на 8 или 9 часа. Помогна ми да изградя образа. Обичам да влизам в ролята на реални лица, защото можеш наистина да усетиш душата на героя си.”

Според критиците продукцията ще се бори за награда "Оскар", защото всички в актьорския състав са се справили блестящо с ролите си. Няма как и да е другояче при наличието на подобен красив и талантлив каст.

Кой е филмът с най-горещ мъжки актьорски състав за 2015 година?

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay