Кой разплаква звездите на снимачната площадка?

Ейми Адамс разказва…

Кой разплаква звездите на снимачната площадка?

Тя е една от емблематичните червенокоски на Холивуд, а кариерата ѝ е повече от успешна. Тя е и една от звездите във филма "Американска схема”, който се появи на екран през 2013 година. Около него витаят любопитни подробности, които Ейми Адамс разкрива паралелно с парещо горещите си снимки за списаниe GQ.

След неприятната случка с изтеклите имейли на Sony през 2014 година стана ясно, че режисьорът на продукцията - Дейвид О. Ръсел, е проявявал лошо отношение към Ейми на снимачната площадка. Точно тази тема коментира пред изданието красивата актриса.

"Той наистина ме разплакваше. През по-голямата част от времето се чувствах съкрушена на снимачната площадка. Дженифър Лорънс (която също участва в лентата) не стана обект на подобно отношение. На мен никак не ми харесва да виждам как някой се държи зле с други хора.

За мен животът е по-важен от филмите. Тази случка наистина ме научи да разграничавам личния от професионалния си свят. Мислех си, че не мога да отнеса опитът, който трупам по време на снимките, вкъщи при дъщеря си”, признава Адамс.

Скандалът около филма се поддържаше и с новината, че жените са получили много по-малък хонорар за участието си от мъжете във филма, който въпреки всичко получи одобрението на критиците. Ейми обаче признава, че е била наясно с това още преди подписването на договора.

"Не съм съгласна с някои от хората, които имат определено мнение по въпроса как жените трябва да водят преговори. Истината е, че ние наемаме хора - и мъже, и жени, да преговарят от наше име относно заплащането. Знаех, че ми плащат по-малко и все пак се съгласих, защото вариантите бяха два: да го направя или не. Така че просто трябваше да преценя дали си заслужава. А това не означава, че изборът ми е харесал”, разкрива Ейми.

Относно действията на Дженифър Лорънс срещу сексизма в Холивуд, Ейми смята, че е истина, че от жените сякаш се очаква да не спорят, да не причиняват проблеми. А в случая става въпрос за това да откриеш своя собствен глас и да го използваш.

Кой разплаква звездите на снимачната площадка?

Кой разплаква звездите на снимачната площадка?

За още интересни статии от света на шоубизнеса, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay