Лейди Гага ще се превъплъти в Донатела Версаче

Лейди Гага ще влезе в ролята на Донатела Версаче в сериала „Американски криминални истории”

Лейди Гага ще се превъплъти в Донатела Версаче

30-годишната певица, която рязко смени скандалния си имидж, бе избрана да се превъплъти в известната моделиерка в телевизионната поредица "Версаче/Кънанан: Американска криминална история”. Сюжетът ще разказва реалната история зад покушението на Джани Версаче от серийния убиец Андрю Кънанан през юли 1997г. и за това как след смъртта на брат си Донатела поема управлението на модната империя и до днес тя е неин вицепрезидент.

Изборът на Гага също не е случаен – тя е една от любимките на Донатела и многократно е била предпочитана за лице в модните кампании на "Версаче”. Въпреки това от дизайнерската марка отрекоха да са дали разрешение за предстоящия проект и обявиха, че нямат никакво участие в създаването му.

Със или без разрешение обаче, 10-серийната продукция няма да е единствената, която ще излезе през следващата година и ще разказва историята на Джани Версаче. Наскоро бе обявено, че Антонио Бандерас е приел да влезе в ролята на покойния дизайнер в предстоящия филм на датския режисьор Биле Аугуст.

Източник: БГНЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay