Натали Портман се радва на връщането си в Ел Ей след Париж

Съвсем не за всички Париж е градът на мечтите

Натали Портман се радва на връщането си в Ел Ей след Париж

Актрисата Натали Портман, която живя във френската столица с мъжа и сина си близо 2 години признава, че много се радва на завръщането си в Лос Анджелис.

Главното предимство на "града на ангелите” пред Париж Портман вижда в това, че хората в Лос Анджелис са много по-дружелюбни.

"Тук всички постоянно се усмихват, толкова е добре”, казва актрисата и добавя: "В Париж има твърде много правила за вежливост и кодове за поведение, които трябва да спазвате. Приятелят ми ме научи, че при среща първа трябва да кажете "Бонжур ” (от фр.: "Добър ден”, бел.ред.), след това да почакате две-три секунди, преди да кажете още нещо. В противен случай ще ви помислят за много груб.

Въпреки големия брой правила Натали казва, че е успяла да свикне с парижкия начин на живот и дори да го обикне, но не по-малко се радва Портман на връщането си в Лос Анджелис.

"Не съм разбирала, колко съм свикнала с града, докато не се върнах в Лос Анджелис. Тук човек, с когото сте в асансьора може просто така да започне разговор. Хората се усмихват на детето ми и всеки пъти си мисля, колко е мило”, разказва Портман, цитирана от сплетник.ру.

В Париж звездата преживя няколко тежки момента, свързани с отлагането на френската премиера на новия филм Jane got a gun заради терористичните нападения в Париж през ноември 2015 година.

Всички събития около излизането на филма на Портман в Париж бяха отложени, включително няколко телевизионни участия на звездата пред френския ефир.

Филмът, в който актрисата си партнира с Юън Макгрегър, трябва да излезе по кината във Франция на 25 ноември.

По-рано през 2015 звездата се премести в Париж, след като съпругът ѝ Бенджамин Милипед стана хореограф на балета на парижката опера.

Актрисата вече бе изразила безпокойство от това да бъдеш евреин и да живееш в града след нападението срещу редакцията на френското издание "Шарли Ебдо”, при което бяха убити 11 журналисти при терористичен атентат през януари същата година.

Източник: БГНЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay