Романтична комедия, Джъстин Бийбър и анимация - това гледаха американците

Романтика в боксофиса

 

Новият хит сред романтичните комедии безспорно е "Жена на заем" с участието на Адам Сандлър и Дженифър Анистън. Филмът оглави американския боксофис в уикенда преди Свети Валентин и събира приходи от 31 млн. долара за първата си седмица по кината.

 

Лентата разказва историята на д-р Патрик Макабий (Адам Сандлър), който е пластичен хирург със страх от сериозно обвързване. Неговата приятелка Бевърли (Бруклин Декър) е доста по-млада от него и той я лъже, че е женен и има деца, за да не се стигне до по-сериозна връзка. Когато Бевърли започва да се съмнява в думите му и заплашва да го напусне, пластичният хирург моли своята колежка Катрин Палмър (Дженифър Анистън) да се преструва заедно с децата си, че е негова съпруга.

 

На второ място в боксофис класацията е документалният филм "Джъстин Бийбър: Никога не казвай никога", който проследява дебютното турне на 16-годишнната новоизгряла звезда на поп сцената. В първата си седмица филмът донесе печалби от 30,3 млн. долара.

 

Третото място е за дебютант в листата - "Гномео и Жулиета" с приходи от 25,5 млн. долара. Анимацията е режисирана от Кели Осбъри, музиката е на Елтън Джон, а главните герои са озвучени от гласовете на Джеймс Макавой и Емили Блънт.

 

Драмата "Съквартирантът", която беше лидер за миналата седмица, слезе на пето място, с приходи от 8,4 млн. долара. "Речта на краля" остана на шесто място с 7,34 млн., а романтичната комедия "Просто секс" с Натали Портман и Аштън Кътчър е седма, с приходи от 5,6 млн. долара.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay