Хали Бери и Анджелина Джоли в "Maude v Maude"

Хали Бери и Анджелина Джоли в "Maude v Maude"
Instagram

Анджелина Джоли и Хали Бери си партнират в нов филм, в който и двете легендарни звезди ще се изправят като шпиони. Warner Bros. потвърди, че са се сдобили с новия проект, озаглавен "Maude v Maude". Deadline първи съобщи новината за вълнуващия филм.

Подробностите около "Maude vs. Maude" засега са в тайна, но източник казва пред Deadline, че това ще бъде глобален екшън трилър – нещо като "Бонд срещу Борн". Розан Лианг ще режисира по сценарий на Скот Мозиър. Бери и Джоли също са в ролята на продуценти на филма.

Филмът бележи първия път, в който двете работят заедно, въпреки че носителите на Оскар не са чужди на шпионските и екшън жанровете. Бери участва заедно с Пиърс Броснан във филма за Джеймс Бонд от 2002 г. "Не умирай днес", появява се в третия филм за Джон Уик и играе Сторм в четири филма за X-Men.

Междувременно Джоли изигра шпионин в "Mr. & Mrs. Smith" от 2005 г. Тя също играе Лара Крофт в два филма за Томб Райдър. Съвсем наскоро тя взеле в ролята на злодейката Малефисент в два филма и се присъедини към MCU през 2021 г. в "The Eternals".

Джоли също разперва крилата си като режисьор, заснемайки филми, включително "Unbroken" от 2014 г., "By the Sea" от 2015 г. и "First They Killed My Father" от 2017 г. През 2022 г. тя снима следващия си режисьорски проект "Without Blood". Синовете на Джоли, Мадокс (21) и Пакс (19) също са работили с нея по филма. "Работим добре заедно. Когато филмовият екип е в най-добрия си вид, се усеща като голямо семейство, така че се случваше естествено", каза тя пред People през август.

Междувременно Бери се снима за последно в "Moonfall" от 2022 г. Тя ще участва в "The Mothership" на Netflix по-късно тази година и в момента е в продукция на друг шпионски филм "Our Man From Jersey" с Марк Уолбърг.

Не е ясно кога ще започнат снимките на "Maude v Maude". Очакваме с нетърпение да научим повече подробности за продукцията.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay