Адрина Лима поддържа форма със скачане на въже у дома

Ето каква е тайната на красивата Адриана Лима

Адрина Лима поддържа форма със скачане на въже у дома

На почивка на гръцкия остров Миконос 35-годишната моделка Адриана Лима показа защо е обект на завист на милиони жени.

Тя демонстрира изящни форми, стана ясно от обективите на папараци. Те здравата се изпотиха на слънце, докато чакаха появата й. Адриана избра силно изрязани бикини, демонстриращи форми, които са на разстояние от съвършенството буквално на микрони.

Тайната на нейната красота не е само в гените щедро дарени от Майката природа. Лима все пак се придържа към диета, макар да не се отнася към нея с чиновническа педантичност и научна точност.

"Старая е да се храня балансирано. Тайната е да се следи обемът на порциите. Храната е източник на енергия, затова е много важна", споделяше моделката в свои интервюта. Тя казваше също, че спортът е неотменима част от нейния живот, който й позволява винаги да бъде в тонус. "Занимавам се с фитнес. Много не се натягам, в живота съм крайно активна, затова тялото ми може да издържи на интензивни тренировки. Освен това имам две деца, които ми помагат да остана във форма – аз постоянно се движа из дома! Искате ли един съвет? В къщи има въже за скачане и всеки път, когато намеря време, скачам по десет минути. Не трябва да се изтощавате с часове, десет минути са достатъчни".

Източник: БГНЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay