Маги: "Не съм простила на Алек! Не го познавам!" Ето още какво сподели тя!

Маги: "Не съм простила на Алек! Не го познавам!" Ето още какво сподели тя!

Днес в "Преди обед" гостува Магдалена - една от двете финалистки в култовото предаване "Ергенът". 

Разочарованието й си личеше по време на целия разговор с водещата. Тя показа буквите "А" и "М" на ръката си, но явно това не е Алек Младенов. Маги каза, че когато е говорила пред Наум Шопов на интервюто относно финала е била простила на Алек, но на Александър, който е гостувал в "Преди обед" не може да прости за нещата, които е казал в интервюто. 

"Не мога да вярвам на нищо от това, което се е случило там. Александър, който аз видях тук, ми отне всички онези спомени, които аз исках да си запазя."

Водещата я попита за финалните й думи в предаването - "Аз намерих любовта и не искам друга" и коментира, че с това изказване е дала заявка, че ще се бори за него дори след предаването, но Маги отговори категорично - "Аз не бих го потърсила, защото очевидно не съм неговия избор."

На въпроса какво би му казала ако го види на живо, тя отговори, че не би говорила, а би слушала, защото е говорила достатъчно в продължение на 3 месеца, разкрила е себе си напълно и ще се опита да го разбере, въпреки че не смята, че ще повярва на думите му.

Въпреки всички статии и клюки тя отрече и каза със сигурност, че с Александър Младенов не са заедно! 

"Последният път, в който видях Александър беше два дни преди финала, когато гледахме тези незабравими наши моменти в Родос, когато той за пореден път той ме накара да повярвам в любовта. Ние дори си говорихме отново за любов. Той ми каза, че се влюбва още повече в мен, в реакциите ми, в това момиче, което вижда. Това е 2 дни преди финала - за миг дори не ме е накарал да се почувствам, че той е несигурен. Аз не упреквам решението му и не го осъждам за това. Просто съм шокирана от интервюто, което даде той. 

40 16
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay