Наистина ли Дженифър Лорънс и Брадли Купър са просто приятели?

Нова случка между актьорите повдигна отново въпроса за връзка между двамата

Наистина ли Дженифър Лорънс и Брадли Купър са просто приятели?

Все по-упорити стават слуховете за връзка между актьорите Дженифър Лорънс и Брадли Купър.

Със съвместното си участие във филма "Серена” двамата разпалиха въображението на фенове и медии, които започнаха да се питат дали химията, която така умело пресъздават на екран, не е съвсем реална извън него.

В неделя Дженифър и Брадли са забелязани да напускат един и същ хотел в Ню Йорк, което дава повод на злите езици отново да започнат да шушукат. Предната вечер двамата присъстваха на прожекция на последния филм, в който участват заедно - "Серена”.

Но нека проследим отношенията между двамата по-подробно и от самото начало.

Наистина ли Дженифър Лорънс и Брадли Купър са просто приятели?

Актьорите работят за пръв път заедно по време на снимките на филма "Наръчник на оптимиста” (Silver lining Playbook), който излиза през 2012 г. В него двамата се превъплъщават в две объркани личности с много проблеми, които някак съвсем очаквано намират пътя един към друг.

През 2013 г. пък участват отново заедно в "Американска схема” (American Hustle). А филмът "Серена” излиза на екран през 2014 година, въпреки че е сниман още през 2012.

Миналата седмица стана ясно, че Брадли Купър се е разделил с приятелката си - моделът Суки Уотърхаус. Тогава приближен до двойката източник разказа пред медии, че двамата остават приятели, но се оказва, че искат съвсем различни неща от живота.

Мълвата гласи, че Брадли е готов за деца и семейство, но Суки иска да се съсредоточи върху кариерата си.

Репутацията на Брадли като магнит за известните дами потвърждава и връзката му в миналото със сексапилната актриса Зоуи Салдана.

Наистина ли Дженифър Лорънс и Брадли Купър са просто приятели?

Междувременно, на Дженифър неведнъж се налага да отрича слуховете за връзка с Брадли. Актьорът, от своя страна, признава, че се възхищава на Дженифър и се учи от нея и нейния професионализъм.

Това, което подсили отново слуховете за повече от приятелски отношения между двамата, бе отсядането им в един и същи хотел в нощта на прожекцията на "Серена” в Ню Йорк.

На следващата сутрин двамата се измъкват заедно от хотела, а разковничето в любопитната ситуация бе фактът, че Брадли носи в ръце кученцето на Дженифър.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay