Новата песен на Камила Кабело посветена на бившия ѝ Шон Мендес?

Това, което се случва на Коачела, не остава в Коачела – особено когато си знаменитост. Камила Кабело и Шон Мендес бяха заснети на видео да се целуват на музикалния фестивал през първия уикенд, карайки феновете да се чудят дали официално са отново заедно след раздялата им през ноември 2021 г.

В откъс от неиздавана песен, споделена от Кабело в Instagram на 20 април, тя пее как пита някой дали ще ходят на Коачела и признава, че ако го направят, това ще погълне мислите ѝ през целия уикенд. "Как така си толкова по-добре? Това ще свърши ли някога? Предполагам, че ще се *** наоколо и ще разбера", започва тя. "Идваш ли на Коачела? Ако не идваш, няма значение. Ако дойдеш, скъпи, това ще е всичко, за което ще мисля."

След като чуха краткия откъс от песента, феновете веднага свързаха текста с връзката на Кабело с Мендес. Кабело озаглави публикацията "4.12" - тази дата е само дни преди началото на фестивала на 14 април и събирането на двойката на събитието.

Въпреки че нито Кабело, нито Мендес са потвърдили изрично, че са отново заедно, фен забелязал двойката да се държи за ръце, докато били навън в Санта Моника, Калифорния, на 19 април и го заснел на видео, така че всички признаци сочат, че двамата са се събрали.

Предполагаме, че по-големият въпрос е дали Кабело ще издаде цялата песен, която изглежда е озаглавена условно "June Gloom" и е с дължина 3 минути и 16 секунди, въз основа на записа на екрана. Само времето ще покаже... 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay