Поп-фолкът е зодия Рак

Рождени дни на поразия през месец юли

Много тежки наздравици се вдигнаха тези дни в поп-фолк гилдията, като поводът бе все един и същ – нечий рожден ден. Не една, а цели четири родни певици духнаха свещички и си пожелаха нещо хубаво за предстоящата година. И като заговорихме за рождени дни, то мислите ни автоматично се насочват към звездния зодиак и неговото влияние върху характера на човека. Вярвате или не, оказа се, че всички най-първи дами на фолка са една и съща зодия - Рак.

За Раците казват, че определено са творчески натури. Погледнато в световен мащаб, един куп художници, писатели и музиканти са родени под този знак. Характеризират се още с добър нрав и силно развита емоционалност, което определено си е нож с две остриета. Големи домошари са, но пък са склонни към депресивни състояния, така че домът определено е тяхната крепост. Раците обичат силно, верни приятели са, но не им правете мръсно, защото това е най-отмъстителната зодия на звездната карта.

Вижте всички снимки, за да разберете кои са Раците на поп-фолка. А ето как опразнуваха рождените си дни:

На 26 юни, навръх концерта на телевизия "Планета"
, хорото от рожденички поведе Преслава. Изпълнителката навърши 28 години, които опразнува на афтърпартито непосредствено след концерта. Наздравица за една от най-обичаните фолк певици вдигнаха всичките ѝ колеги от музикалния гигант "Пайнер", като самата тя не пропусна да духне няколко свещички. Тази година Преслава обра наградите на "Планета" и бе обявена за любимата певица на народа.

На 28 юни в приятелски и семеен кръг рожден ден отбеляза примата на модерния фолк - Глория.
Още в първите часове на празника звездата на "Планета” бе засипана от SMS поздрави и мили пожелания. За да уважат лично своята приятелка и колежка, на тържеството бяха дошли както най-близките ѝ, така и популярни лица от българския шоубизнес.

Облечена в красива бяла рокля, изпълнителката приемаше многобройните подаръци и разкошни букети. Усмивката не слезе от лицето ѝ, а специалната изненада на вечерта бе красива торта с лика ѝ. Многобройните почитатели на певицата също не пропуснаха да зарадват приятно своята любимка.

В "Клуб 30" влезе гласовитата Анелия.
Звездата събра най-близките си приятели и роднини. Изглеждаше истински щастлива, защото успя да прекара празника с хора, които са ѝ близки от години.

Рожденичката, заедно с дъщеря си Ивон, духна свещи върху триетажна торта, като си намисли желание, което обаче запази в тайна. Анелия беше в компанията на семейството си, приятелите от детските си години, колегите си и композиторите Николай Пашев и Иво Моллов. След полунощ партито продължи в столичен клуб, където стотици фенове я обсипаха с поздрави.

Днес, 3 юли, своя рожден ден празнува една друга певица на "Пайнер" - Джена.
Как ще отпразнува кръщната разградлийка, все още не е известно, но е сигурно, че няма да мине без музика.

38 10
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 04.07.2012|15:36
Преслава по цици на плажа http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/64432
4
Не е посочен 04.07.2012|11:26
важно е да знаем все пак , че тази селянка Преслава има рожден ден :)
3
Не е посочен 04.07.2012|09:38
и аз се почувствах много ощастливена от тази новина,чак не знам как да реагирам на нея
2
Не е посочен 03.07.2012|17:59
Брей, Глория става на 39, никак не й личат! А напоследък забелязвам, че повече лансира дъщеря си.
1
Не е посочен 03.07.2012|16:04
уау , тази новина осмисли деня и ме обогати интелектуално. Направо оставам без думи.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay