Селена Гомес вече не следва Зейн Малик в Instagram

Селена Гомес вече не следва Зейн Малик в Instagram

Селена Гомес публично сигнализира, че романът между нея и Зейн Малик, за който се говори, може и да е приключил. Актрисата престана да следва акаунта на Малик в Instagram, забелязаха фенове днес. Акаунтът за новини за знаменитости PopFaction посочи, че Малик вече не е в списъка с последователи на Гомес. Тя остава на неговата. PopFaction също така посочва, че Гомес също е престанала да следва бившата приятелка на Малик Джиджи Хадид, сестрата на Хадид Бела Хадид, Дуа Липа и Зендая.

Селена Гомес вече не следва Зейн Малик в Instagram

Гомес и Малик бяха забелязани да се целуват в Ню Йорк на 23 март. Източник казва пред  по това време,

"Селена и Зейн отидоха в SoHo в Ню Йорк снощи около 22:30 ч. Те се разхождаха хванати за ръце и се целуваха. Повечето ресторантьорски служители и посетители не ги забелязаха. Изглеждаше, че се чувстват добре заедно и беше ясно, че това е среща.", казва анионимен източник на Entertainment Tonight. 

Гомес и Малик никога не са били забелязани отново заедно на публично място. Освен това никога не са били снимани заедно. Гомес прекара последните два месеца в Париж и даде да се разбере в TikTok в началото на юни, че е необвързана!

Нито Гомес, нито Малик са коментирали слуховете за романс помежду им. Източник на Us Weekly твърди, че в края на мартче бившата приятелка на Малик и майка на дъщеря му Кай, Джиджи Хадид не се е притеснявала от срещите на Гомес и Малик.

Съобщава се, че Хадид в момента се среща с Леонардо ди Каприо.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay