„Яж шоколад и отслабвай” от Лазар Радков – в добра форма и без ограничения

Има ли връзка между добрата форма и хапването на сладко разкрива фитнес гуруто Лазар Радков

„Яж шоколад и отслабвай” от Лазар Радков – в добра форма и без ограничения

Той е човекът, който предизвика цяла България да тренира всеки ден и който вдъхнови над 100 българи да се включат във флашмоба "Лицеви опори пред Парламента за 180 секунди”.

Той е Лазар Радков – фитнес експертът и предприемач, чиято кауза #30от30 цели да мотивира 1 млн. българи да тренират ежедневно в продължение на 30 дни и да предотврати увеличаването на процента сънародници, които не спортуват редовно и се застрашени от заболявания в следствие на заседнал начин на живот.

Движението и влизането във форма стават още по-лесни с първата му книга "Яж шоколад и отслабвай". В нея популярният фитнес инструктор ще ви въведе в тайните на полезното и здравословно хапване и ще ви докаже, че е възможно да изглеждате все по-добре, да се чувствате все по-добре и в същото време да си похапвате шоколад.

Как да го постигнете? Като приемете 30-дневното предизвикателство на Лазар, което е свързано както с добре подбран и обоснован хранителен режим, така и с няколко много лесни и прости за изпълнение упражнения. Благодарение на него ще изградите нови навици и не само да запазите това, което ще постигнете за един месец, но ще го развиете и подобрите с времето.

Да се чувстваш добре и да бъдеш в кондиция е въпрос на избор. И на много любов към това, което правите. Защото всеки резултат зависи лично от вас. Или поне така твърди авторът на "Яж шоколад и отслабвай". Благодарение на "съветите на Лазо”, на хумористичния му стил и на щадящия тялото режим, всяко движение и всяка промяна се оказват възможни. Но само ако вървят ръка за ръка с шоколад!

Лазар Радков е основател и основен треньор в Live To Lift. Последните години се е отдал предимно на просветителска дейност и се е заел с богоугодната мисия да просвещава масите. Водил е семинари, лекции и обучения в Академията на Telerik, HP, SoftUni, Академия "Аз мога тук и сега!”, Seeburger, Grinders, Kizombaholics BG, Център за работа със зависимости и други.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay