Кое е щастливото ви число според зодията?

Кое е числото, което ви носи най-много късмет както в личен, така и в професионален план

Кое е щастливото ви число според зодията?

За астрологията цифрите са не просто средство за изброяване и смятане, а сложни символи, носители на силни енергии, които се определят от различните планети. И тъй като всяка от зодиите е в пряка зависимост с някое от космическите тела, то съвсем естествено различните знаци имат и свои съдбоносни числа, които им носят късмет както в личен, така и в професионален аспект.

1
Числото едно е управлявано от Слънцето и по тази причина има най-силно влияние върху представителите на зодия Лъв. То е символ на успеха във всеки един житейски смисъл.

2
Обратно на единицата, числото две е заредено от Луната, което пък означава, че в тясна зависимост от него се намират родените под знака Рак. Двойката е носител на любов, спокойствие и сигурност.

3
Едно от най-силните числа, което се намира под строгото влияние на Марс, е тройката. Поради своята "планета майка”, тя е съдбоносна за Овните и Скорпионите. Тъй като цифрата три е кодирана в триъгълника, представителите на тези зодиакални знаци трябва да се обграждат именно с тази геометрична фигура.

4
Четворката е числото на познанието и аналитичната мисъл. Тъй като е подчинено на Меркурий, то носи най-много късмет на Девите и Близнаците. Цифрата е кодирана в квадрата, така че родените под тези знаци би трябвало да търсят именно тази форма във всичко, с което се обграждат.

5
Подобно на единицата, числото пет също е заредено с мощна положителна енергия, която този път обаче идва под влиянието на Юпитер. По тази причина то носи най-много късмет на Стрелците. И тук има вплетен и символ - този път на петолъчната звезда.

6
"Любимото” число на планетата Венера е основополагащо за представителите на Везни и Телец. То носи късмет, любов и удовлетворение.

7
Числото, придобило слава на щастливо, е особено късметлийско за Козирозите, тъй като е заредено от тяхната управляваща планета - Сатурн. То носи мъдрост, спокойствие и равновесие.

8
Това е числото на индивидуалността, креативността и оригиналността. И тъй като "принадлежи” на Уран, то е запазено за родените под знака на Водолей. Отново има намесен и символ. А именно - спиралата.

9
Числото, символ на завършеността и мъдростта, е подвластно на Нептун и по тази причина е тясно обвързано с живота на Рибите. Тъй като деветката се свързва със своеобразното затваряне на кръга, именно това е формата, с която представителите на този зодиакален знак трябва винаги да се обграждат.

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

46 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay