Козирози, 2018-та е Вашата година!

Козирози, 2018-та е Вашата година!

Беше страхотна година за вас, Козирози! През 2018 г. ще откриете по-голяма яснота и перспектива, която търсите, и това също означава, че ще бъде по-лесно за вас да постигнете всичко, което искате.

Козирогът е един от най-авторитетните и решителни от всички зодиакални знаци. Вашето желание и цялостно чувство за отговорност ви отличават от останалите. Също така сте склонни да имате сериозна страна и естествено сте много независими. Това означава, че сте владетел на собствения си домейн, че сте режисирани и че искате да направите план и да се придържате към него. Вие сте много обосновани и често се учат от вашите грешки и от тези около вас.

Независимо от тези големи качества, понякога може и да очаквате най-лошото. Въпреки че е във вашата природа, през 2018 г., опитайте се да облекчите и да не вземате нещата толкова сериозно!

План за 2018 г. 

Ще започнете новата година със силни сили с Нептун, Слънцето и Венера, които ще работят заедно, което ще донесе добри неща по пътя ви. Марс и Юпитер също са в съвместно настроение по това време на годината със Слънцето и Плутон, помагайки ви да бъдете най-добрата версия на себе си през това време.

Нещата се изместват малко, когато Сатурн се върне към Козирога, но ще се почувствате като шеф и ще имате контрол. През лятото, нещата отново се променят отново с Марс в ретрограден режим, но това означава, че вашият фокус ще се промени и ще се появи ново чувство за енергия.

Сатурн ретрограден също ще се случи от средата на април до началото на септември. Бъдете предпазливи, защото може да започнете да се чувствате нетърпеливи и дори разтревожени през това време на годината. Опитайте се да останете на върха. Останете организирани и стъпете здраво на земята.

Кариера и финанси

Началото и края на годината ще бъдат най-благоприятни за вас, Козирози, но не разчитайте на средните месеци. Това е периодът, в който ще имате затруднения, но ще ги преодолеете.

Може да се окажете в малко конкурентен режим с парите и работните ситуации на други хора през февруари и март. Но не оставяйте това да ви сломи; вие знаете всичко във вашата сфера на работа и хората искат съвети от вас.

Бъдете готови за ретрограден Юпитер, който ще продължи от март до началото на юли. Бъдете готови да отрежете малко пари от бюджета си и да се опитате да харчите малко по-малко. През април ще направите повече пари, което означава, че ще имате възможност и да харчите повече.

Лятото ще донесе регенериране на Марс и през това време трябва да наблюдавате разходите и финансите си. Но със Сатурн на ваша страна през цялата година, ще бъде трудно това да ви затрудни по някакъв начин.

През ноември Уран отива в ретрограден ход, тъй като се връща към Овен, а за вас това означава, че ще бъде подходящо време да се съсредоточите върху себе си.

Любов и взаимоотношения

Първото тримесечие на годината ще бъде изпълнено с много социални събития и нови вълнуващи връзки. Ако сте свободни, въпреки че може да имате някои дългосрочни цели за връзка, не поставяйте всичките си яйца в една кошница. Най-добре е да се стремите към това, след като завършването на Меркурий приключи през април.

През август може да се окажете в ново предизвикателство, свързано с връзките си. Това ще бъде много хаотично време за вас. 

От октомври до средата на ноември, Венера ще бъде в ретроградна форма. Това може да е подходящо време, за да получите малко перспектива и да преосмислите една връзка. Скачайте леко и играйте картите си близо до ръкава си. 

Ако сте във връзка, нещата ще стартират силно. Може да се окажете в положение да бъдете винаги отговорният, но не се страхувайте и да се забавлявате.

Вашият партньор ще се интересува много от това, което трябва да кажете тази година. Обърнете внимание на това, което казвате през февруари и март. Нещата може да изглеждат по-добре, отколкото са, така че внимавайте.

Нещата също могат да бъдат малко предизвикателни с три ретрогради на Меркурий в произведенията. През април може да е трудно да се намери средата. През август нещата във връзката малко ще се забавят, но през декември ще се разгорещят отново. 

Здраве

Тази година беше добра за вашето здраве, Козирози. И трябва да очаквате повече през следващата година. Ако обаче сте имали някои здравословни проблеми, можете да очаквате да чуете добри новини до края на годината. Не забравяйте да разгледате цялото си здравословно състояние - умствено, физическо и емоционално - и да сте в унисон с всеки от тези аспекти през 2018 година.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay