Какво ухание ще изберете за пролет 2013?

Представяме ви 10 от най-актуалните нови попълнения на парфюмерийния пазар

Какво ухание ще изберете за пролет 2013?

Нов сезон, нови женствени аромати. Свежи, леки и прекрасни! Нямаме търпение времето най-сетне да ни се усмихне широко и да изживеем всички интензивни моменти, които ни очакват тази пролет. Но на какво ще ухаят спомените ни след това? Днес ще помислим върху този въпрос.

Разбира се, можете отново да заложите на нещо познато и любимо сред ароматите за топли дни. Но ако имате нужда от разнообразие, ако искате да знаете имената на новите попълнения в редиците на световните парфюмерии, ние събрахме за вас 10 от най-актуалните творения в Света на благоуханието.

Escada, Cherry in the Air
Притежателката на показаното най-горе симпатично флаконче няма да иска да се раздели с него нито през пролетта, нито през лятото. Защото съдържащият се вътре аромат ще извиква у нея спомени за онези топли нощи, когато се е влюбвала за първи път. Ето и романтичните нотки: черна череша, малина, мандарина, бяла ружа, гардения, кокос, сандалово дърво, ухание на дъб.

Какво ухание ще изберете за пролет 2013?

Van Cleef & Arpels Feerie Spring Blossom 

Това "феерично пролетно цветче" може да се гордее с примамливото си ухание на череша, магнолия и мускус. От съчетанието между тях се ражда изключителен плодово-цветен аромат, надарен с неустоима женственост. Емблематичното шишенце на Van Cleef & Arpels този път е решено в розово.

Givenchy Dahlia Noir L'Eau 
Черната далия e въображаемо цвете, което успява да побере в себе си усещане за тъмна опасност и нежност, за чувственост и едновременно невинна чистота. А парфюмът на Givenchy символизира необикновеното и мистериозно излъчване на женската сила. 

Какво ухание ще изберете за пролет 2013?

MARC JACOBS Daisy
Усъвършенствана версия на познатата "маргаритка". Този път тя е още по-дръзка и плодова. В сърцето на аромата лежи нежен жасмин, а сред останалите нотки се включват ягоди, ябълки, розов грейпфрут, виолетка, дъбов мъх и още прекрасни ухания.

Tocca Liliana Eau de Parfum
Щастливката, която се напръска с този парфюм преди да излезе, цяла вечер ще има усещането, че се намира на парти от 20-те години. Такова, каквото сме го виждали по американските филми: с джазова музика, десетки щастливи усмивки и леещо се шампанско.

Какво ухание ще изберете за пролет 2013?

See By Chloé 
Този парфюм въплъщава женствеността по уникален начин, внимателно боравещ и с кодовете за мъжественост. Както визията на флакона, така и съдържащият се в него аромат, са решени по подчертано шикозен и урбанистичен начин. Плодово-цветен аромат, към който за секунди можете да се пристрастите!

Diptyque L’Eau du Trente-Quatre  
Могат да се изтъкнат много повече от 34 причини, които карат човек да се влюби в този унисекс аромат. Вместо тях обаче ще изредим само 8 oт опияняващите съставки: горчив лимон, върбинка, лимон, грейпфрут, лавандула, индийско орехче, плодове от хвойна, канела. Идеална комбинация за пролетта, не мислите ли?

Какво ухание ще изберете за пролет 2013? 

Coach Love 
Ако се нуждаете от допълнителна романтика през задаващите се топли дни (и нощи!), това е перфектният избор. Благоуханни цветя от типа на теменужките, магнолиите и гардениите са събрани в прекрасен и изненадващо чувствен букет.

Just Cavalli 
Не е ли достатъчно името? Новото ароматно произведение на Roberto Cavalli не отстъпва по качества на всичи предишни. Ако желаете да излъчвате игривост, самочувствие и много, ужасно много сексапил, този розов еликсир би могъл да ви послужи като тайно нежно оръжие. 

Какво ухание ще изберете за пролет 2013?

Oscar de la Renta Something Blue 
Още, щом чуем името на парфюма, разбираме: той е създаден за специалните моменти в живота. Достоен е дори да бъде онова "нещо синьо", което според поверието трябва да носим на сватбата. Върховите нотки са на мандарина и липов цвят, а в основата на аромата бушуват страсти от бърбън, ванилия и бял мускус.

Още невероятни ухания на достъпни цени може да откриете в Get.bg. Ако тази статия ви е харесала, присъединете се към благоуханния свят на Jenite.bg във фейсбук!

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 01.04.2013|15:49
Харесват ми предложенията,сега остава да ги помириша на живо и да си избера за лятото!
9
Не е посочен 01.04.2013|15:39
ами то хубаво ама трябва да ида в някой парфюмериен магазин :)
8
Не е посочен 01.04.2013|15:26
Аз определено за лятото ползвам едни аромати, а за зимата други.
7
Не е посочен 01.04.2013|12:52
Ще видим. Моят парфюм още не е свършил, така че има време.
6
Не е посочен 01.04.2013|12:30
Много добри предложения .
5
Не е посочен 01.04.2013|12:03
Много интересни предложения . Аз вече направих своят избор.
4
Не е посочен 01.04.2013|11:26
За пролетта, а и не само, аз предпочитам по-свежи аромати и леки, които ухаят на свежест. Определено новото предложения от ескада ме бграмна, понеже обожовам парфюми с кокосови нотки.
3
Не е посочен 01.04.2013|11:20
Много интересни предложения, действително с настъпването на пролетта трябва да се изберат нови благоуханни аромати.
2
Не е посочен 01.04.2013|10:30
Аз вече съм си избрала! :)
1
Не е посочен 01.04.2013|10:22
Аз си мисля за смяна на парфюма. Да видим какво ще избера!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay