Направи си сама: бонбоненият маникюр на Кейти Пери

Нокти като на Кейти Пери? ​Веднага!

Направи си сама: бонбоненият маникюр на Кейти Пери

 

Гласовитата певица, която е иноватор както в песните си, така и когато става дума за външен вид, ни поднесе поредната си изненада. Красив бонбонен маникюр. Още по-хубавото е, че лесно може да го постигнете в домашни условия – ето как.

 

За основа използвайте ярко розов лак за нокти. Може да нанесете два пъти, за да се получи плътен цвят. Екипът ни ви препоръчва да използвате лак с холографен ефект – серията Golden Rose е добра и е достъпна. Удоволствието ще ви струва не повече от 3 лева.

 

Върху основата трябва да нанесете нанесете черните точици, за да постигнете ефекта на Кати Пери. Едва ли има момиче, което не е виждало в магазина за козметика или у приятелка онези лакове с по-тънки четчици за рисуване. Именно такава четчица ще ви свърши добра работа в конкретния случай. Направете две или три малки точици в долната част на нокътя в зависимост от големината на плочката. Надя тях шахматно нанесете още две или три. Така догоре! Ето, вече имате нокти като изпълнителката на най-захаросания клип в Холивуд “California Girls”.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay