Кои качества са специфични за всеки зодиакален знак?

Кои качества са специфични за всеки зодиакален знак?

Огън

Овен, Лъв, Стрелец

За огнените зодии могат да се кажат много неща, с които да определим техните настроения и емоции, тъй като те обикновено са много чувствителни натури. Те са вдъхновяващи, уверени, обичат да държат нещата под контрол, те са ентусиасти по душа. Хора на действието, завабвни са, очарователни, обичат приключенията, имат изследователски дух.

Въздух

Близнаци, Везни, Водолей

Занците на въздуха са мислители, обичат да общуват с хората, аналитични личности, които искат да споделят мислите си със света. Те са писатели, учители, философи, обичат да четат и да стимулират мисловната си дейност.

Вода

Рак, Скорпион, Риби

Водните знаци са изключително интуитивни и много артистични личности. Те изпитват емпатия доста често, страстни и емоционални са, което се дължи на способността им да чувстват дълбоко и силно емоциите си. Имат силно чувство за самосъхранение, а персоните им са толкова обаятелни, че дори е възможно да се пристратите към тяхното присъствие. Пазят емоциите си, разкриват ги само пред наистина близките си.

Земя

Телец, Дева, Козирог

За знаците на земята е присъщо да бъдат практични, силни като скалите, стабилни личности. Те живеят в настоящето, имат ясно определени цели и обикновено са много търпеливи. Работят усилено, за да постигнат успехите си, понякога са склонни да бъдат материалисти. Те обичат да правят нещата последователно и са много отдадени.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay