Вечна красота с инжекции плазма

Революционна козметична процедура поддържа красотата на Анджелина

Вечна красота с инжекции плазма

Анджелина Джоли е известна със склонността си към странните и нестандартни процедури, с които не позволява на младостта да си тръгне.

 

За пореден път звездата е проявява оригиналност, започвайки да си прави процедурата ала Дракула – инжекции с кръв, богата на тромбоцити.

 

Смята се, че тези процедури стимулират производството на колаген в клетките – съставка, която осигурява здравия и младежки вид на кожата. Ефектът се наблюдава три седмици след прилагането на метода, а за процедурата се твърди, че няма странични ефекти.

 

Преди доста години Анджи разбуни духовете като носеше на врата си амулет с кръвта на тогавашния си съпруг Били Боб Торнтън, а какво ще кажете за кръвната процедура?

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 24.06.2011|14:11
Личат си ѝ годинките на Анджелина, каквото и да си говорим. На снимките се вижда, че на едната е по-млада, ама няма и как да бъде по друг начин, то срещу годините не можем да се борим. Като цяло тези процедури, които си прави, за да изглежда млада ми се струват доста шантави, но явно водят до някакви резултати, защото изглежда идеално за годините си.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay