Кристиано - тъп, надут и слаб в леглото

Нерейда не се смили над футболиста и разказа, че Кристиано не струва като мъж

Кристиано - тъп, надут и слаб в леглото

Гей, циганин, некадърник, надувка, позьор – за Кристиано Роналдо са използвани всякакви цветни и не дотам мили епитети. Макар и доказан футболен талант, Кристиано никак не е любимец на мъжете. И определено прави всичко възможно, за да ги дразни, демонстрирайки високо самочувствие, граничещо понякога с нарцисизъм.

Жените обаче го обожават и милиони по света въздишат по него. Известен, млад, секси, богат и успял.

Нерейда Галардо обаче има друга версия по въпроса дали CR7 си заслужава като мъж и никак не се свени да сподели личния си опит, заявявайки, че той всъщност е "едно хубаво момче без мозък". Или преведено по нашенски - Кристиано е поредното футболистче – лекенце, каквито си имаме достатъчно и в България.

След като Кристиано заяви, че иска да се ожени за гаджето си – топмодела Ирина Шейк, бившата му не пропусна да разкаже какво му куца на Роналдо като мъж. Някои ще кажат, че Нерейда злорадства умишлено, което е съвсем нормално за всяка наранена и изоставена жена. Е, и така да е, тя има абсолютното право на това.

Хубавицата заяви пред медиите: "Той е хубаво момче без мозък. Егото му е прекалено голямо. И не е никак интелигентен. Роналдо е егоцентричен и малко луд". 

Двойката бе заедно до 2008 г. Връзката им приключи по странен начин, който моделката сподели още тогава. "Освен това той е един страхливец. Отношенията ни приключиха с негов смс"

За да бъде още по-лоша, тя намекнала, че е много зле в леглото.

Съжаляваме, Роналдо, но ако беше постъпил като джентълмен, може би щеше да запазиш поне уважението й и да спечелиш мълчанието й пред медиите.

На него изглежда обаче наистина не му пука, тъй като не обръща никакво внимание на думите й, а само констатира, че е "хубав, богат и страхотен спортист", заради което много хора му завиждат.

Кристиано възнамерява да сключи брак с избраницата си Ирина Шейк на 12 юли 2012 г., разбира се, ако не реши да й прати преди това някой смс, за да я уведоми, че се разделят.

218 53
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 29.01.2013|15:06
Може да е тъп и нагъл на моменти но поне е отличен футболист и това е което е важното
1
Не е посочен 30.09.2011|08:57
Нерейда направо го е сложила в малкия си джоб. :) Нека да видим сега самочувствието му до къде ще стигне. Аз може би съм от малкото жени, които изобщо не го харесват и то точно заради високото му его, с което вече прекали, мисли се за велик.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay