Миноуг х 2

Кайли и Дани Миноуг записват дует

Миноуг х 2

Кайли Миноуг и сестра й Дани планират да запишат дует, научаваме от Contactmusic. Това обаче не е първото съвместно сътрудничество между двете австралийки.

 

През 2008 г. сестрите Миноуг записаха кавър версия на хита "The Winner Takes It All" на АВВА за британското телевизионно шоу "Beautiful people".

 

Кайли Миноуг споделя, че за нея ще бъде огромно удоволствие да пее в дует със сестра си, защото гласовете им чудесно се допълват. Австралийската поп звезда не изключва възможността в бъдеще двете да работят и над други съвместни проекти.

 

Дани Миноуг неотдавна напусна британското шоу за таланти "Факторът Х", в което се изявяваше като съдия. Тя се радва на скромен успех като певица и неведнъж е казвала, че се чувства "в сянката" на много по-известната си сестра.

 

"Когато за първи път дойдох във Великобритания, ми беше трудно, защото страната беше обхваната от "Кайлимания". Тя беше обичана, а аз - по-малката "грозна" сестра. Представете си какво ми е било години наред да чувам един и същ въпрос - "Какво е да си сестра на Кайли?", споделя Дани Миноуг.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 16.06.2011|09:08
Милата Дани :( Много я харесвам и в никакъв случай не може да се каже, че е по-грозна от Кайли. Двете са големи красавици и пеят много хубаво. Съвместна им песен несъмнено ще стане голям хит, но в никакъв случай не само заради Кайли. Очаквам я с нетърпение.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay