Мляко и Louis Vuitton

Изненади от големите в модата

Актрисата Джесика Частейн, една от тазгодишните звезди на филмовия фестивал в Кан, е номинирана за първата награда Gucci за жени в киното. Освен нея, с честта са удостоени актрисите Каролин Чампетиер, Федерика Понтремоли, Нансън Ши и Атина Цангари. Окончателното решение ще бъде взето на 68-мия Международен филмов фестивал във Венеция от впечатляваща група на съдиите: Фрида Джанини, Робин Райт, Джеймс Франко и Валерия Голино.

Мед и мляко или Vuitton и мляко? Вече означава едно и също, защото от френската марка пуснаха мед, под името La Belle Jardiniere*. За жалост, продуктът няма да се продава и само близки до бранда ще могат да се възползват от новото творение.

Puma също готви изненади. Като част от новата си роля на официален партньор на 34-тото издание на регата "Купата на Америка", Puma ще обслужва не само своя онлайн магазин, но и малки изненадващи фен-магазини в пристанищата, през които ще мине регатата. Състазанието започва от Касаис, Португалия и ще продължи от 6 до 14 август.
 
Новата мама Миранда Кер доказа, че е готова за сезона на банските. Тя демонстрира перфектно тяло по време на ревю на Дейвид Джоунс. По нищо не личеше, че преди малко повече от половин година, красавицата е родила своето първо дете.

*La Belle Jardiniere е картина на Рафаело, създадена по времето на италианския Ренесанс

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay