Тя е най-секси. И нейното име е Риана

Списание Esquire обяви изпълнителката за най-секси дама

Тя е най-секси. И нейното име е Риана

Краят на годината наближава, а с него се появяват номинациите за личности и събития на 2011. Сега е моментът за оценка на хора и случки, а накрая идва ред и на цялостното обобщение.

Списание Esquire обяви най-секси дама на годината (The Sexiest Woman Alive). Случайно или не, първото място печели провокативната певица Риана. Тя засне гола фотосесия за изданието, в която демонстрира три от татуировките си - надпис на санскрит, малък пистолет и думичката "love". Своеобразната тема на снимките е дива, дори хищна, певицата сякаш се връща към първичното в човешкия живот. Тя е естествена, изглежда като част от природата, а всичко това е допълнено от ударна доза сексапил.

В интервю за изданието, Риана сподели интересни за аудиторията лични факти. Тя разказва как по време на всеки концерт си харесва фен от публиката, за когото танцува мръсни танци.

"Избирам тези, които усещам, че не се възприемат твърде сериозно или такива, които биха се засрамили най-много. Допадат ми по-възрастните мъже... Много е весело. Първо смятах да избирам само момичета, но след това поканих с мен на сцената момче и от тогава са само мъже."

Предишни носителки на титлата "The Sexiest Woman Alive" са Минка Кели, Кейт Бекинсейл, Холи Бери, Чарлийз Терон, Скарлет Йохансон, Джесика Бийл и Анджелина Джоли.

Само преди дни, сексапилната изпълнителка получи още едно признание. Пилотният сингъл от предстоящия ѝ шести студиен албум, "Talk That Talk", е новият лидер в официалната британска класация, продавайки 87 000 копия за половин седмица. Песента "We Found Love", която е продуцирана от шотландския артист Калвин Харис, донесе на певицата шести No.1 сингъл в UK Top 40 за последните пет години - постижение, до което не е достигала нито една друга изпълнителка.

15 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 12.10.2011|17:01
От момичето с невинно и екзотично излъчване от Барбадос Риана се превърна в истински секссимвол, модна икона и музикална кралица. Израстването й е осезаемо не само в промяната на различни визии, но и в музиката й. Прави впечатление, че последните години се наблюдава и някакво завръщане на певицата към корените й, особено с реге парчета като “Man down”.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay