Колко пари печели Крис Прат?

Колко пари печели Крис Прат?

Познаваме Крис Прат най-вече от ролите му в "Пазители на галактиката" и "Джурасик свят". Участието му в тези големи заглавия неминуемо го прави и е един от най-добре платените актьори, а и хора избщо, в Холивуд. С настъпването на световната прмеиера на "Джурасик свят: Господство", в който той играе главна роля, идва време да се задълбочим в нетната заплата на Крис, защото сме изключително любопитни... но и малко му завиждаме.

Ето колко е спечелил Прат от най-големите си проекти.

Крис получава "само" 1,5 милиона долара от "Пазители на галактиката", което ни се струва много, но всъщност е нищо в сравнение със следващите му заплати. Това е филмът, който изстрелва Крис в света на известните и помага за това той да получава все повече пари със всяка следваща продукция. Идва момент, в който му плащат 5 милиона долара само за да се появи в "Отмъстителите: Война без край".

Forbes изброи годишните приходи на Крис от 26 милиона долара през 2016 г., до голяма степен благодарение на неговото участие във втората част на Пазителите.

Освен седем цифрената печалба от "Джурасик свят", Крис спечели 10 милиона долара за "Джурасик свят: Рухналото кралство". Неговата заплата за последната част "Джурасик свят: Господство" все още не е докладвана от нито един реномиран сайт, но ще приемем, че този път тя е още по-голяма.

Според Forbes Крис печели по 12 млн. за филма "Пасажери" и по милион и половина за всеки епизод от сериала The Terminal List, който предстои да излезе през юли.

Тук е моментът да припомни, че Прат не разчита само на доходите си от актьорската си дейност. Той има сериозни печалби и от недвижими имоти.

През 2014 г. Крис и тогавашната му съпруга Ана Фарис притежават дом за 3,3 милиона долара в Холивуд Хилс. В крайна сметка те продават жилището си след развода и печелят огромна сума на стойност $4,995 милиона. След това актьорът започва издирване на още по-изискано и по-скъпо жилище в Пасифик Палисейдс, за което харчи 15,6 милиона долара.

Според Celebrity Net Worth общата сума, която Крис Прат печели 80 милиона долара. Таз стойност би трябвало да нарасне драстично през следващата година благодарение на "Пазители на галактиката 3", дублажа във филма "Гарфийлд" и появата му "Тор: Любов и гръмотевици".

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay