Колкото повече, толкова повече... СЕКС!

Колкото повече, толкова повече... СЕКС!

Щастливи ли сте със сексуалния си живот? Ако отговорът ви е "НЕ", тогава и вие сте част от групата на сексуално неудовлетворените.

 

Данните от австралийско изследване, публикувано в "New York Times" сочат, че мнозинството от мъжете – 54%, и значителна част от жените – 42%, не са доволни от това колко често правят секс.

 

В допитването вземат участие 3240 мъже и 3304 жени, които са минали под венчилото, имат продължителна връзка или живеят с партньора.

 

Съвсем очаквано мъжете се оплакват, че правят по-малко секс, отколкото действително им се иска. Това важи и за две-трети от дамите. Останалата част от жените пък се отдават на чести ласки, за да угодят на партньора, и това ги прави нещастни.

 

Най-недоволни от сексуалния си живот са мъжете на възраст от 35 до 44 години, които са били във връзка с една и съща жена в продължение на 6 години.

 

Резултатите от проведеното допитване също така сочат, че и мъжете, и жените, които не са доволни от това колко често се отдават на ласки, са недоволни и от връзката си като цяло.

 

"Преобладаващата част от участниците в проучването биха искали да правят повече секс" заявява д-р Антъни Смит, ръководителят на изследването. "Това, което виждаме е сериозно разминаване между индивидуалните желания и това, което партньорите успяват да постигнат във връзката".

 

Д-р Смит съветва двойките да говорят за сексуалния си живот и за това колко често им се прави секс. Решението, което той предлага, е "секс по разписание" - идеята е сходна с предварителното планиране на семейните вечери и излизанията с приятели.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay