Концерт с обичани български изпълнители на тазгодишния Благотворителен базар

Орлин Павлов, Веси Бонева, Устата, Рут Колева и Силвана Пръвчева ще излязат на сцената на 23-тия Благотворителен базар на Международен женски клуб – София

Концерт с обичани български изпълнители на тазгодишния Благотворителен базар

Тазгодишният Благотворителен базар ще приветства на сцената си петима от най-обичаните изпълнители в България. Събитието ще се проведе на 3 декември от 10:00 до 19:00 ч. в Интер Експо Център. Посетителите ще могат да чуят на живо песни на поп звездите Орлин Павлов, Веси Бонева и Рут Колева. Рапърът Устата също ще зарадва публиката със своето изпълнение, а оперната певица Силвана Пръвчева ще внесе класическа нотка на сцената на базара. Всички събрани средства ще бъдат дарени за благородни каузи в България.

Концертът ще бъде акцент на тазгодишния Благотворителен базар, и ще започне в 10:30 ч. Всички посетители на базара ще имат пълен достъп и ще могат да се забавляват заедно с песните на популярните изпълнители.

Организаторите на благотворителното събитие са предвидили дарителски билети на цена от 20 лв. С тях посетителите получават достъп до базара един час по-рано и могат да присъстват на официалната откриваща церемония. В допълнение дарителските билети носят на своите притежатели специални торбички с подаръци от Межународен женски клуб – София. Стандартните билети са на цена от 4 лв., а студентите, учениците и пенсионерите могат да се възползват от отстъпка при представяне на съответния документ – 2 лв.

Благотворителният базар се организира за 23-та поредна година и обединява усилията на 56 държави и техните култури за набирането на средства за български каузи. На техните щандове посетителите могат да намерят разнообразни храни, сувенири, автентични ръчно изработени материали и редица още забавления.

Повече за ежегодния Благотворителен базар

Повече за Международен женски клуб – София

Билети за събитието

Освен обикновените билети (на цена 2 лв. за ученици и пенсионери, 4 лв. за всички останали и безплатни за деца до 10-годишна възраст) вече има и специални билети дарения, които са на цена от 20 лв. и включват ранен вход за базара в 9 часа и присъствие на церемония с официалните гости на събитието, бърз достъп навсякъде, чаша шампанско и специални подаръци.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay