Тайната на Адриана Лима за сияйна коса и кожа

И струва не повече от 3 лева!

Тайната на Адриана Лима за сияйна коса и кожа

Моделите на Victoria's Secret са едни от най-харесваните жеи в цял свят. те са изключително харизматични, сексапилни и противно на модните тенденции, те нямат фрапиращи хирургически корекции по телата си. Всяка от нас се възхищава и тайничко завижда на елегантните им тела, изваяните им форми, красивите им лица и сияйните им коси.

Всяка една от тези красавици има собствена тайна за красота и ние сме на път да ви разкрием една от тях. Каква е тайната на Адриана Лима за сияйна коса? Само ще прибързаме да ви кажем, че съставката, която тя използва далеч не е скъпа и ще ви струва около 2-3 лева.

Става дума не за какво да е, а за екзотичното авокадо. То е снабдено с всички наши любими съставки за грижа за косата и кожата. Плодът е пълен с хранителни вещества, витамини, минерали, антиоксиданти и мастни киселини, които са от съществено значение за здравите коса, кожа и тяло! Тези невероятни свойства превръщат авокадото в страхотен овлажнител, убиващ бръчките (заради витамин А, който увеличава растежа на нови клетки на кожата и производството на колаген), а антиоксидантите се борят срещу свободните радикали, които атакуват кожата и да причинят обезцветяване.

Тайната на Адриана Лима за сияйна коса и кожа

Колкото е полезно, толкова е и вкусно. Авокадото е богато на здравословни мазнини, които понижават нивата на холестерола, намаляват високото кръвно налягане, подобряват храносмилането и помагат на тялото ви да абсорбира хранителни вещества по-ефективно.

Ето как да си направите маска за сияйна коса: Намачкайте едно зряло авокадо, смесете го с яйчен жълтък и две супени лъжици кокосово масло. Масажирайте върху косата и скалпа и оставете 20 минути преди да измиете както обикновено. Тази маска е чудесен начин и да опитомите рошавата и къдрава коса.

Тайната на Адриана Лима за сияйна коса и кожа

А тази пък е перфектна за вашето лице: Добавете еднакви количества зряло авокадо и краставица в миксер и нанесете комбинираната смес върху лицето и шията си за 10 минути. Изплакнете с топла вода и се насладете на забележимо мека и блестяща кожа!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay