Красота и здраве от бъдещето

Anti-age Detox Styler

Красота и здраве от бъдещето

Животът в градска среда създава условия за по-бързо стареене, стрес и замърсяване с токсини. Факторите на околната среда, положително заредените свободни радикали и намаленото количество кислород значително влошават здравето на хората, живеещи в града. А знаете ли, че смъртта в организма винаги настъпва по една и съща причина, независимо дали човек има заболяване или му е паднала тухла на главата. И причината е: липса на кислород. Когато мозъкът остане без кислород за 7 минути, животът си отива от тялото.


Ако искаме да сме здрави, жизнени и да живеем дълго, най-доброто решение е да се преместим на екологично чисто място, край река или водопад и да отглеждаме храната си сами. Но често това не може да стане, тъй като редица фактори ни възпират. Какво можем да направим тогава, за да съхраним себе си и семейството си? Можем да използваме технологиите на бъдещето, каквато е системата Anti-Age Detox Styler®! Това е уред от най-ново поколение, разработен от немски лекари – физици, с цел да повиши качеството ни на живот, да ни прави по устойчиви в градска среда и да забавя значително процесите на стареене.


Действието на Анти-Ейдж Детокс Стайлер може да се сравни с 1250 водопада, на едно място по брой и наситеност на отрицателните йони. Представете си ободряващото и регенериращо действие само на един водопад. Умножено по 1250, ползите са неизброими, а усещането не може да се опише с думи!


Уредът всмуква въздух от атмосферата, пречиства го от бактерии, вируси и алергени благодарение на биологичен филтър, извлича кислорода и всяка кислородна молекула претърпява разпад до кислороден йон. Този йон (по метода на квантовата физика) бива електрически зареден (с отрицателен заряд).
Тези отрицателни кислородни йони обогатяват вдишвания от човека въздух и до голяма степен го правят лечебен, заради благотворния му ефект върху клетките на организма. Така образуваните отрицателни йони, веднъж навлезли в белодробното кръвообращение (чрез дишането), попадат в кръвта и я алкализират.

Насищането на организма с такива йони неутрализира киселиността му, която е най често резултат от лошо хранене, тютюнопушене, алкохол, стрес, боледуване и т.н.
Когато клетките в организма ни работят в кисела среда, те се делят много по-бавно, което обуславя процеса на стареене. Анти-Ейдж Детокс Стайлер спомага да започне обратният процес – процеса на възстановяване баланса в клетките, тяхната регенерация и обновяване на целия организъм.

Красота и здраве от бъдещето


Какво можем да очакваме?

ДЕТОКС – Поглъщането на огромния брой отрицателно заредени кислородни йони задейства механизма на отделяне на токсините от организма, чрез отделителната система и кожата.

АНТИ-СТРЕС – Заредените с енергия йони, веднъж попаднали в организма, му дават много енергия и действат благотворно на нервната система – балансират съня, премахват умората и зареждат организма ни с енергия, тъй като клетките му се връщат към своя оптимален режим на работа.

АНТИ-ЕЙДЖ (ПОДМЛАДЯВАНЕ) – Колагенът е белтък, който се синтезира нормално само в алкална среда. Третирането с Анти-Ейдж Детокс Стайлер води до увеличено производство на колаген и хиалуронова киселина, с което подобрява значително състоянието на кожата и ставите.

ИМУНИТЕТ – Анти-Ейдж Детокс Стайлер спомага на организма да се възстанови много по бързо след боледуване. Незаменим в превенцията на респираторни заболявания, повишава многократно защитните сили на клетката и способността ѝ да се бори с "вредителите" и така води до изграждане и поддържане на един стабилен имунитет.

МЕТАБОЛИЗЪМ – Анти-Ейдж Детокс Стайлер алкализира всички течности в организма, което води до едно общо подобрение на транспорта на хранителните вещества, витамини, минерали, хормони и тяхното оптимално усвояване. Овен това елиминира излишните течности задържани в тъканите и органите и с това спомага за нормализиране на кръвното налягане.

При здравословни проблеми от хранително естество, програмата се прилага винаги с режим на хранене и добавки – средно 10 процедури за един регенерационен цикъл на клетката от 28 дни и след това средно по 2 поддържащи процедури в последващите месеци.

ОБЕЗБОЛЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ – Побеждава главоболието и облекчава мигренозни болки.

ХОРМОНАЛЕН БАЛАНС – Хормоните също имат нужда от алкална среда за правилното си синтезиране. Анти-Ейдж Детокс Стайлер осигурява тази среда и благодарение на анти-стрес действието си възвръща хормоналния баланс.

ЗДРАВА КОЖА – При кожни проблеми включваме Анти-Ейдж Детокс Стайлер, той успешно се бори с акне, кожни екземи, рани от всякакво естество, след-оперативни рани зарастват много по бързо в рамките на 2-3 процедури и белезите след това почти не се забелязват. Прилаган локално успешно лекува херпеси.

След антибиотични терапии – възстановява организма много по-бързо, стимулирайки изхвърлянето на токсините, като същевременно дава много енергия на мозъка и всяко чувство на отпадналост изчезва. Предпазва от появата на гъбички, тъй като те се развиват в алкална среда.

Полза от 1 -2 процедури – при пристъп на главоболие, световъртеж и отпадналост (подобрява мозъчното кръвообращение и транспорта на кислород до мозъка), подобрява състоянието на кожата, анти-стрес, подобрява на съня.

Полза от 10 процедури – рестартиране на организма (в зависимост от индивидуалния проблем). Забележителното е, че покрай решаване на индивидуалния проблем клиентът добавя още много ползи за своя организъм. Това е оптималната програма за терапия и регенерация на целия организъм.

За 28 дни клетката се ражда, дели и умира. Ако прилагаме минимум 28 дни процедурата, ние заличаваме паметта на клетката за нейното не-здраво състояние и когато тя се дели, от нея произлизат нови необременени клетки и така организмът се самолекува.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay