10 начина да изглеждате зашеметяващо на плажа

10 начина да изглеждате зашеметяващо на плажа

Подготовката за летния сезон започва в различно време за различните хора. За някои тя започва във фитнес залата за няколко месеца преди лятото, докато за други започва когато вече са на плажа, криейки излишните килограми в пясъка. Оказва се, че има много по-лесни начини да изглеждате зашеметяващо на плажа, независимо колко готови за плажа се чувствате!

Ще ви дадем няколко съвета за това как да покажете силните страни на тялото си и да достигнете желаната форма за лятото. 

1. Стилът на банския костюм

Когато избирате бански костюми, не забравяйте за визуалните ефекти. Дори най-малките детайли имат значение. 

Вертикалните прорези на банския правят силуета визуално по-висок. 

Бикините с висока талия карат краката ви да изглеждат по-дълги.

Кръгли и V-образни деколтета на горнището правят раменете по-тесни.

Перлите и другите декорации придават обем, така че ако имате големи бедра, те трябва да са на горнището и обратното, ако имате широки рамене, по-добре декорациите да са на долнището. 

Когато се опитвате да скриете излишните килограми, не избирайте бански в ярки цветове.

Ако имате големи бедра, можете да отвлечете вниманието от тях, като изберете горнище с повече детайли.

2. Шарките и цветът на банския

Правилно избраният цвят визуално балансира почти всяка фигура. Тъмните цветове трябва да се използват на места, където искате да скриете излишни килограми, докато на местата, където искате да добавите обем, трябва да изберете ярки и светли цветове. Например, тъмните ивици отстрани на бикините помагат да се подчертае талията, докато тъмните бикини са по-добри за фигура с широки бедра и тесни рамене.

3. Декоративни саронги

Саронгът може да скрие несъвършенствата на всяка фигура. Това правило обаче работи само ако той се носи правилно. Има много опции за това как да вържете този аксесоар, за да изглежда силуетът ви по-пропорционален. Например, на по-пълните жени се препоръчва да го вържат на талията, а по-слабите- на бедрата. При избора също е важно да обърнете внимание на принтовете. По-едрите жени трябва да избягват големи принтове, а най-добрият вариант за дребни момичета е саронг със средно големи принтове.

4. Аксесоари

Малките детайли могат да отклонят вниманието от несъвършенствата. Тези аксесоари могат да бъдат нещо като ярка плажна чанта, огърлица, гривни или слънчеви очила със забавни дизайни и цветове. Винаги трябва да помните, че прекалено много никога не е добре. Няколко аксесоара ще са достатъчни, за да решат проблема и да хармонизират външния ви вид.

5. Спрей тен

Бледият цвят на кожата ви може да прави контраст с всички бронзови тела по плажа и да привлича вниманието върху вас. Спрей тен може да помогне за разрешаването на този проблем. Освен това, това ще направи кожата ви по-гладка. 

6. Стойка

Прегърбената стойка и свитите рамене вървят ръка за ръка с изпъкналия корем и неприветливия външен вид. Ако гърбът ви е изправен, това ще прибере корема ви и гърдите ви ще изпъкнат. 

7. Храна

За да имате плосък корем, не трябва да ядете твърде много, преди да отидете на плажа. Освен това, трябва да избягвате продукти, които причиняват подуване на корема. Продукти като грах, зеле, царевица, грозде, бисквити, колбаси, както и газирани напитки и ледени коктейли с плодови сиропи могат да ви накарат да се подуете. 

8. Плажна кърпа

Кърпата, която ще използвате за слънчеви бани на плажа, също може да ви помогне да създадете необходимите визуални ефекти. За да изглеждате по-слаби, е добре да използвате голяма, широка, дълга кърпа.

9. Подходящи обувки

Плажните обувки също притежават магията на илюзията. За да направите краката си по-дълги и по-тънки, трябва да изберете сандали с платформа. Но е по-добре да избягвате обувки с каишки, дантели и други украшения в областта на глезена. Тези елементи визуално скъсяват краката ви. Сандалите с платформа създават илюзия за по-малко стъпало, докато джапанките правят краката ви по-големи. В същото време глезена ви ще изглежда по-тънък.

10. Правилни ъгли и филтри за снимки

Снимките от плажа са чудесна възможност да покажете красивите части на тялото си и да скриете несъвършенствата. Важно е обаче да изберете правилния ъгъл за снимки и подходящите филтри. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay