11 трика за красота, които са прекалено луди

Трудно е да повярваме, че е истина

11 трика за красота, които са прекалено луди

Красотата е нещо жестоко. Жените буквално полудяват в стремежа си да бъдат красиви. Събрахме няколко трика за красота, които са опасни за вашето здраве. Така че мислете 2 пъти, преди да опитате нещо ново. 

1. Масаж с огън

11 трика за красота, които са прекалено луди

Идеята на тази луда процедура е да се постави кърпа, напоена с алкохол и специален елексир на всяка част от тялото и да бъде запалено за няколко секунди. Откритите пламъци се използват за стимулиране на регенерацията на клетките и за намаляване на бръчките.

2. Вампирско лице

11 трика за красота, които са прекалено луди

Не, това не е маска от ягоди. Това е истинска кръв. Лекар взима кръв от ръката ви отделя по-леката плазма в специално устройство и я инжектира обратно в областите на лицето, които трябва да бъдат освежени или повдигнати.

3. Змийски масаж

Бихте ли помислили, че питонът ще ви пропълзи на врата като лекарство след дълъг стресиращ ден? Не бихме го направили. Смята се, че движението на змиите и адреналина, предизвикани от страха, оказва положително въздействие върху човешкия метаболизъм и релаксиращ ефект върху мускулите. Един азиатски салон поставя също така мишки и плъхове на краката на хората, за да помогне за облекчаване на напрежението. 

4. Операция на пръстите на краката 

11 трика за красота, които са прекалено луди

Пръстите на краката ви са прекалено дебели и не се побират в новите ви обувки? Не се притеснявайте, вече се предлага хирургическа намеса за по-къси, по-прави и по-слаби пръсти на краката. 

5. Вана с бульон

Всички сме чували за вана с мляко и мед, но това вече е толкова старомодно. Можете ли да си представите, че хората си правят вана със свинки бульон. Предполага се, че супата стимулира метаболизма и колагена, за да даде на кожата ви по-здравословен блясък. 

6. Лимонов сок в очите

Някои хора вярват, че лимоновият сок може да промени цвета на очите, така че буквално капват лимонов сок  в очите си. Това е изключително опасно и болезнено и наистина не работи. Това вероятно ще промени цвета на очите ви и ще намали зениците ви, но няма да трае дълго и това ще предизвика кървене.

7. Червеи за отслабване

Има хора, които са склонни да приемат хапчета с яйца на червеи в тях, като част от диетата си. Това е изключително рисковано и дори незаконно в някои страни. 

8. Макро устни

Има 2 типа жени- такива, които просто използват гланц за устни и такива, които използват всякакви трикове да направят усните си по-големи. Някои от тях са абсурдни. 

9. Завивка от сено

11 трика за красота, които са прекалено луди

Това представлява влажно, напоено с билки сено, върху което лежите. След това лягате на водно легло, увити с чаршаф и просто си почивате. Помага за болки във врата, мускулни крампи, затлъстяване и други. 

10. Лице като на Барби

Някои жени просто се побъркват по идеята да изглеждат като кукли. 

 Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay