5 супер съставки, които доказват, че красотата идва отвътре

Ще се изненадате!

5 супер съставки, които доказват, че красотата идва отвътре

Много хора смятат, че красотата на един човек идва отвътре и външният вид няма никакво значение. Но пък за много от нас външният вид е много по-важен, отколкото трябва. А знаехте ли, че той може да бъде подобрен именно отвътре? В случая не говорим за добри качества и постъпки, а за съставките, които трябва да приемате, ако искате да имате безупречен външен вид.

Колаген

Той е ефикасна съставка против стареене на кожата, помага при заличаването на белези и стимулира растежа на косата. Колагенът може да се пие или да се приема под формата на хапчета.

Колагенът е естествен протеин в тялото ви, който помага на кожата ви да се лекува и поддържа здрави ставите ви. С напредването на възрастта, тялото започва да произвежда все по-малко колаген, което е една от причините да се появят бръчки и кожата ви да се отпусне. Пиенето на колаген може не само да подобри вида на стареещата кожа, но може да помогне за лекуване на белези и акне, както и за  по- лъскава коса и по-силни нокти.

Конопени семена

Те помагат при стреса, предотвратяват омазняването на косата и стимулират нейния растеж.

5 супер съставки, които доказват, че красотата идва отвътре

Оказва се, че семената на растението канабис са впечатляващ хранителен микс от протеини, минерали и здравословни мазнини. Също така те съдържат аминокиселини, което помага на тялото да се възстанови след тренировка. Семената са пръв помощник при стрес по време на месечния ви цикъл, тъй като гама-линоленовата киселина произвежда хормон, който балансира хормона на стреса пролактин. Конопените семена също могат да помогнат за подобряване на растежа и здравето на косата.

Активен въглен на прах

Той действа детоксикиращо и против подуване на корема. Може да се пие или да се приема под формата на хапчета.

5 супер съставки, които доказват, че красотата идва отвътре

Тази чудотворна съставка не е само е перфектна за поставяне върху кожата ви, но когато се приема вътрешно, осъществява детоксикация на целия организъм. Активният въглен ефективно улавя токсините и можете да го използвате, за да избегнете подуване на корема, да прочистите черния дроб. Той ще подейства добре и на храносмилането. Най-хубавото, че можете да го купите под формата на таблетки и то доста изгодно. Не забравяйте да се консултирате с лекаря си, ако приемате лекарства, тъй като понякога активният въглен взаимодейства с тях.

Алое вера

Тя помага при свалянето на излишното тегло и действа идеално при борбата с акнето.

5 супер съставки, които доказват, че красотата идва отвътре

Колкото и странно да звучи, пиенето на тази съставка върши чудеса за вашата кожа. Съдържа в себе си множество витамини, минерали, фолиева киселина и аминокиселини, така че не само е чудесна за вашето тяло, но има и ензими, които помагат при разграждането на мазнините и захарите, които помагат при храносмилането!

Пчелно млечице

Ефикасно е в борбата със стареенето на кожата, както и акнето и белезите по тялото. Приема се на хапчета.

Съдържа аминокиселини, които са жизненоважни за производството на колаген, което прави кожата ви млада. Ако страдате от акне си заслужава да опитате пчелно млечице, тъй като то балансира хормоните, причиняващи акне и насърчава растежа на клетките на кожата като по този начин се намаляват белезите..

 Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay