5 съвета за избелване на зъбите

Какво да направите, за да имате холивудска усмивка?

5 съвета за избелване на зъбите

1. Използвайте домашна система за избелване на зъби, чрез персоналн шини за домашни условия. Тези системи за избелване на зъби, изискват малко повече време (около две седмици). Избелването, с персонални шини в домашна условия се препоръчва, пред избелването в зъболекарски кабинет, с времетраене (около един час). Колкото по-дълго време продължава процедурата по избелването, толкова по-дълг ще е ефекта от избелването. Зъбите ще останат за по-дълго време бели, ако те побеляват постепенно. Много важно е да бъдат използвани шини, специално направени за вашите зъби, те са направени да пасват идеално, на зъбите ви, те са много по-удобни от универсалните шини и гарантират по-добри резултати в избелването на трудно достъпните места. Използвайте карбамид перокис избелващ гел, той окислява петната и има по-дълготраен ефект от останалите избелващи гелове. Изработените специално за вас шини за избелване на зъби, ще намалят чувствителността на венците, за разлика от универсалните шини за избелване, които не пасват перфектно върху вашите зъбите.

5 съвета за избелване на зъбите

2. По време на процедурата по избелване на зъбите, избягвайте тъмно оцветени храни и напитки, като: кафе, чай, червено вино, цвекло. Ако пушите, опитайте се да намалите или спрете цигарите. Ако това е трудно за вас, не приемайте тъмно оцветени напитки и храни поне за три часа след процедурата по избелването. По време на процедурата по избелване на зъбите, те стават по-порести и по лесно могат да се оцветят.

5 съвета за избелване на зъбите

3. В случай, че зъбите ви станат по-чувствителни, се препоръчва да използвате паста за зъби, специално за чувствителни зъби. Ако зъбите станат прекалено чувствителни по-време на процедурата по избелване, поискайте от вашия зъболекар реминелизиращ гел, който да поставяте във вашите шини за избелване.Гелът със сигурност ще намали чувствителността на зъбите. Ако венците ви станат прекалено чувствителни, по време на процедурата по избелване, се препоръчва да втривате в тях витамин Е,това ще помогне за облекчаването им.

5 съвета за избелване на зъбите

4. Не се вглеждайте постоянно в огледалото, ако го правите търсейки промяната в цвета на вашите зъби, има голяма вероятност да не забележите резултата от избелването.Най-добрия и лесен начин да видите резултата от избелването е, като снимате вашите зъби, преди започването на избелването и две седмици след това. Така вие, със сигурност ще видите разликата и ще бъдете доволни от резултата.

5 съвета за избелване на зъбите

5. Поддържайте вашата перлено бяла усмивка, мийте зъбите си два пъти на ден. След прием на тъмно оцветени храни и напитки, изплаквайте устата си. На всеки шест месеца, повтарщяйте процедурата по избелване на зъбите и се радвайте на завистливите погледи, на хората около вас.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay