8 неща, които ще ви накарат да изглеждате като кралица

8 неща, които ще ви накарат да изглеждате като кралица

Всяка жена се чувства като на 18 години, но социалният й статус и ролята й в живота се променят с възрастта: тя може да стане отговорен шеф, грижовна майка, любяща съпруга, кариеристка и много други. Важно е да инвестирате в стилни дрехи, които са създадени да подчертаят най-добрите ви страни и да ви помогнат да изглеждате млади и свежи.

Ето 8 неща, които ще ви помогнат да изглеждате като кралица:

1. Обикновени тениски

Можете да носите черни, бели, сиви и светло розови тениски без вулгарни снимки и думи върху тях. Избирайте обикновени тениски с малко кръгло деколте. Ако раменете ви са голи, те привличат прекалено много внимание, така че трябва да избирате тениски с ръкави. За да подчертаете формата на тялото си, пъхнете тениската в дънките или полата си.

2. Широк черен пуловер

Когато избирате прекалено голям пуловер, не прекалявайте с размера, защото ефектът може да стане негативен. Черното е стилно и е класическо. Комбинацията от широк пуловер и къса пола създава модерен образ за специален повод.

3. Качествени дънки

Дънките са много популярни в гардероба на всяко модерно момиче и те вече не са само за младите хора. При избора на дънки е важно изборът да се основава на тялото ви, вместо да се опитвате да подражаване на най-новите тенденции. Висококачествените дънки ще подчертаят вашия силует. Това е универсален избор, който подобрява вашата женственост и привлича вниманието към вашите красиви извивки. За тези, които имат красиви крака, дънките са чудесен избор. 

4. Яке

Да, този елегантен избор е чудесен заместител на палтото. Има много неща, които едно яке може да предложи: отворено деколте, декорация на ръкавите или яката и много други. Най-важната препоръка - изберете класически тъмен цвят. Тъмно синьото изглежда перфектно, защото подхожда както на обикновена бяла тениска, така и на красиви дънки от почти всеки цвят.

5. Аксесоари

Леки, стилни бижута могат да подчертаят вашия елегантен вкус и да не развалят вашия вид. Ако изберете аксесоарите си правилно, не само ще изглеждате по-млади, но и ще можете да демонстрирате перфектното усещане за стил.

6. Боти до глезените

Светът наистина харесва женските крака. Особено тези, които носят красиви обувки. Ботите до глезените станаха широко популярни преди няколко години и това е наистина хубава тенденция. 

7. Остри обувки с тънък ток

Всяка жена заслужава да носи красиви обувки. Няма по-женствени обувки от остри обувки на висок ток. Този тип обувки подхождат както на вечерна рокля, така и на дънки. 

8. Безшевно бельо

Ако имате красива фигура и носите прилепнали дрехи, но имате проблем с бельото, решението за вас е безшевно бельо. Ако подберете подходящия модел и цвят, можете да акцентирате на красивите части от тялото, без да изглеждате волгарно. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay