Брокатена премяна за маникюра

Нокти с цвят на претопени звезди

Издокарайте маникюра си в нова блещукаща премяна. Фреш от ситни и едри брокати в примамливи сини тонове, потапят ноктите ви в дълбините на морското дъно. Лаковете с блестящи частици набират огромна популярност, а козметичните марки се надпреварват да обновяват каталозите си с нови ексклузивни предложения, кои от кои по-изкушаващи.

Лаковете с брокат обикновено се предлагат с прозрачна или полупрозрачна основа. Подсилете бляскавия им ефект като нанесете повече от един слой и запечатате с топ лак, за да остане красивият маникюр фиксиран за дълго. Направете си експеримент с цветна матова основа в сходен или контрастен нюанс. Току виж сте уцелили страхотна комбинация, която може да превърнете в своя запазена марка.

Брокатените лакове са достатъчно ярък и въздействащ акцент за ноктите. Допълнителните украси с камъчета, стикери и акрилни цветя са напълно излишни. Ако сте сред почитателките на по-семплите, монохромни дрехи и гардеробът ви изобилства от рокли и туники в черно, блещукащите боички за нокти са удобен начин да влеете индивидуалност и малко приказност в ежедневната визия.

 

33 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay