Да се преборим с пърхота веднъж завинаги!

С натурални средства

Да се преборим с пърхота веднъж завинаги!

Ако Ви е писнало да виждате възглавницата побеляла всяка сутрин, то кажете "Стига!" и вземете нещата в свои ръце. Знаем, че сте пробвали много шампоани против пърхот, но ефект така и не се забялязва. Омръзна ли Ви да поглеждате в огледалото и да се ужасявате от пърхота, който виждате в косите си? Ние Ви предлагаме 4 естествени начина, с които да се справите с този проблем.

Кисело мляко - Измийте косата си с шампоан. След това изсипете върху скалпела си кисело мляко. Масажирайте с връхчетата на пръстите си. Оставете да постои за около 20 минути. След това изплакнете главата си. Правете го 3 пъти седмично в началото, а след това разредете на 1 или 2 пъти. 

Ябълков оцет - Той съдържа киселини и ензими, които помагат за премахване на бактериите, които причиняват пърхот, косопад и плешивост. Смесете 1/2 чаша ябълков оцет с 2 чаши топла вода и изсипете сместа върху косата си. Нека постои за около 30 минути. Правете процедурата 2-3 пъти седмично. Освен че ще се отървете от пъхута, ще се сдобиете с бляскава и жива коса.

Морска сол - Тя ще помогне за стимулиране кръвообращението на скалпа. Втривайте 2 пъти седмично шепа морска сол в косата си преди измиване. 

Аспирин - Разтворете 100 мг. аспирин в 1/2 чаша вода. Слага се веднъж седмично върху влажна коса. Не се изплаква!

Станете част от Jenite.bg във Facebook

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay