Жизел е небрежна за Esprit

Лейбълът представя новата си пролетна колекция, която е съчетала много свежи предложения

Пролетта идва с 32-годишния супермодел Жизел Бюндхен. Виждаме бразилската дива, облечена в най-новите дизайнерски предложения на Esprit за топлите дни. Наблюдаваме Жизел, поглеждаме навън и си мислим: "Любимият ни сезон безсъмнено е вече тук!”

Бразилската красавица с тяло на сърнела изглежда изключително свежо и вдъхновяващо, позирайки за колекцията на Esprit. Облеклата на лейбъла за топлия сезон този път определено изглеждат удобни и практични, но без да се превръщат в прекалено скучни. Акцентът просто се крие в комфорта.

Материите падат свободно по тялото, за да му доставят нуждната свобода при движение. Въпреки това силуетите спазват линията на женските извивки и изглеждат изключително секси.

Цветовете в колекцията са разнообразни - виждаме комбинации на деним със свежи нюанси, както и изцяло черни предложения. Някои облекла са окъпани в топли, телесни багри, но не липсват и ярки, контрастни идеи от Esprit.

Вижте харизматичната Жизел, представяща най-новото от любимия бранд. Ако трябва да бъдем честни, ние вече се вдъхновихме да аранжираме отново гардероба си за наближаващата пролет.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 19.03.2012|15:14
Много готини цветове и модели.
3
Не е посочен 19.03.2012|10:12
страшни са,точно моя стил
2
Не е посочен 19.03.2012|10:01
даже са съвсем подходящи за времето в момента!
1
Не е посочен 19.03.2012|09:26
много ми харесаха!страхотни са пролетните дрешки!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay