Как да поставяме правилно очната си линия?

За магнетичен поглед

Как да поставяме правилно очната си линия?

Женските очи са силно оръжие, което трябва да знаем как да използваме. Те могат да кажат много неща на един мъж и както могат да го отдалечат от нас, така и да го притеглят. За да са още по-забелязващи се и красиви, ние ги гримираме. Най-често слагаме молив, спирала и сенки, Не трябва да подценяваме и очната линия, обаче, защото тя прави погледа загадъчен и предизвикателен. Някои жени се страхуват да си я слагат, тъй като не са сигурни дали ще успеят да я нанесат по най-правилния начин. Ние ще Ви дадем съвети за това как да я слагате и очите Ви да изглеждат красиви с нея!

Първо разклатете шишенцето. Започнете нанасянето. Важно е да знаете, че винаги се започва от средата на горния клепач. Опитайте се да приближите четката, колкото се може повече до Вашите мигли, за да изглежда по-ефектен фримът Ви. Сега издърпайте плавно към края на окото и завийте. По този начин ще се сдобиете с магнетични и завладяващи очи. А няма дама , която да не копнее за това, нали?

Все пак внимавайте с издърпването настрани. Нека е нежно и закачливо, а не драматично, ако, разбира се, не търсите такъв ефект. 

След това минете и местата, които са останали без грим. Направете така, че да изглежда всичко като една цялост и да е естетически завършено и красиво. Ако се изцапате , не се притеснявайте. Вземете тампон за фрим и се избършете.

Надяваме се да сме били полезни!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay