Какъв цвят лак за нокти трябва да носите през есента, според зодията

Вижте кой е цветът за вас

Какъв цвят лак за нокти трябва да носите през есента, според зодията

Без значение как са подредени звездите през този сезон и дали Меркурий е ретрограден, едно нещо е сигурно- маникюрът ни е важен. Типът на маникюра ни се променя, според сезона, точно както и облеклото ни. Сега е време за есенни маникюри и ако не сте сигурни кой цвят да изберете, може да се доверите на зодиакалния си знак.

Овен

Тази есен ще предложи много емоционални, задоволяващи и романтични преживявания за Овните. Нищо не казва секс, страст и сила, като тъмно, почти кърваво червено.

Телец

Сватбените камбани предстоят в близкото бъдеще за Телците. Партньорстово и бракът ще бъдат на фокус. Нещо, като за сватба, като неутрално бледо розово, ще подхожда най-много на представителите на тази зодия.

Близнаци

Близнаците трябва да очакват да бъдат много заети през тази есен, особено когато става дума за работа и за изпълняване на задачи. Като заети личности, те ще се нуждаят от неутрален, непретенциозен цвят, като сивото.

Рак

За Раците, този сезон ще бъде само за любов и романтика. Това означава, че розовите и червените цветове, символизиращи любовта ще бъдат най-подходящи за тях.

Лъв

Домакинството и семейството са в центъра на събитията за Лъвовете тази есен. Някои от представителите на зодията работят за разширяване на семейството, а други- за подобряване на дома. Маслено зеленият цвят представлява растеж и стабилност.

Везни

Тези няколко месеца, всичко се върти около парите за Везните. През по-голямата част от есента, те ще харчат парите си и ще се възползват от възможностите за изкарване на пари. Златистите цветове са най-подходящи за тях.

Скорпион

Скорпионите ще преоткрият себе си през тази есен. Те се нуждаят от цвят, който представлява свеж подход и смели движения. Сребристото е техният цвят.

Стрелец

След дълга и упорита работа е време Стрелците да се отдадат на заслужена почивка. Ето защо земните тонове са най-подходящи за представителите на тази зодия.

Козирог

Графиците на Козирозите ще бъдат запълнени с празненства и безнес срещи. Металическите цветове ще им помогнат да се открояват.

Водолей

Водолеите са на път да застанат на високи, ръководни позиции тази есен. Кариерата им ще се развие в благоприятна посока и ще постигнат много успехи. Те трябва да са готови за заседателната зала с красив, тъмносин лак.

Риби

Тази есен ще бъде изпълнена с приключения и пътувания. Рибите се нуждаят от богат и вдъхновяващ цвят, например огнено червен.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay