Колко трябва да изчакаме преди да правим секс след кола маска на бикини линията?

И след други козметични процедури

Колко трябва да изчакаме преди да правим секс след кола маска на бикини линията?

Има само няколко неща, които ни пречат да се наслаждаваме на секса и посещението на козметичния салон е едно от тях, особено ако сме се подложили на болезнени процедури. За да запазите вида си свеж и сексуалния си живот добре подреден, вижте колко време след различните козметични процедури е безопасно да правите секс:

Кола маска или лазерна епилация на бикини линията

Изчакайте поне 24 часа. 

И двете процедури временно нарушават функционирането на космения фоликул, затова сте предразположени към възпаления и инфекции няколко часа след тези процедури.  Изчакайте поне един ден, така или иначе силната болка от кола маската причинява неудобство. 

Пилинги и лазери

Нужни са няколко часа.

Тези процедури имат различно влияние върху различните хора. Възможно е да се чувствате напълно нормално. Все едно нищо не се е случило, просто най-горния слой на кожата ви липсва. В този случай е съвсем безопасно да правите секс веднага. Но ако сте подута, зачервена или имате наранявания е препоръчително да се въздържите от плътски удоволствия, докато не се възстановите. 

Ботокс

Дайте си 24 часа.

Лекарите съветват пациентите си да избягват секса в следващите 24 часа след процедурата. На ботокса му е нужно време да се свърже с някой нерв, защото в противен случай може да се разпространи в други части на лицето. Сексът е рисков ход, тъй като при различните пози е възможно ботоксът да отиде в друга част на лицето. 

Спрей тен

Няколко часа. 

Освен ако изкуственият тен не е изсъхнал напълно, има голяма вероятност да се размаже и да изцапате чаршафите или партньора си. Освен това спрей тена мирише зле. Ако решите да си вземете душ заедно и вие забравите за изкуствения тен, партньорът ви може да се изненада от това, че от вас тече кафява вода. 

Маникюр

Може да действате веднага.

Стига да не използвате ръцете си. Защото няма нищо по-лошо от това да сте прекарали няколко часа в козметичния салон и после някой нокът да се размаже. Чувството е сякаш са ви излъгали, доста сериозно.  

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay