Наистина плашещи резултати от пластични операции

Няма как да не ви изумят!

Някои хора наистина са готови на всичко, за да се сдобият с визията, която желаят. Дори това да означава преминаване през болезнени пластични операции, след които възстановяването е не само много дълго, но и изключително мъчително.

В Jenite.bg ви показахме кои са най-абсурдните пластични операции, правени някога. Днес обаче ще ви разкажем за най-притеснителните резултати от хирургични интервенции, чиято цел е разкрасяване.

Ако се чудите кой носи титлата "Най-голям бюст в Европа”, отговорът е: русокосата Бешин. Когато започва операциите по уголемяване на бюста си, тя носи чашка B. Днес размерът на гърдите й е толкова голям, че те трудно се побират дори в чашка Z.

Бешин се подлага на интервенции за поставяне на импланти, винаги когато има тази възможност. Казва, че не страда от болки в гърба, понеже спазва стриктна програма, която подсилва физически неговата издръжливост. Тя обаче се сблъсква с доста големи трудности при намирането на дрехи, които да й стават. И не на последно място - невъзможно е да спи по корем.

Наистина плашещи резултати от пластични операции

Това момиче отделя невероятна сума пари, за да се сдобие с желаните задни части. Подлага се на най-различни интервенции, като единствената й цел е да промени начина, по който изглеждат бедрата и дупето й.

Наистина плашещи резултати от пластични операции

Ако някога сте се питали дали е възможно да бъдете по-високи, отколкото всъщност сте, отговорът е положителен. Този мъж увеличава ръста си с няколко сантиметра, преминавайки през наистина болезнена операция.

Наистина плашещи резултати от пластични операции

Отчаяният стремеж да прилича на анимационния персонаж Джесика Рабит кара 22-годишната Кристина Рей да се подложи на не една операция. Днес тя официално е жената с най-големи устни в света, след като си поставя над сто инжекции със силикон.

Кристина била убедена, че тънките й устни я загрозяват и затова не се колебае дали да похарчи над 4000 евро, за да постигне желания външен вид. Тя признава, че се е пристрастила към пластичните операции, но не смята да спира дотук. Всяка инжекция струва около 40 евро и е изключително болезнена, но рускинята твърди, че нищо не може да я откаже от целта й.

Наистина плашещи резултати от пластични операции

Мним лекар е осъден, след като поставя на тази жена импланти в задните части. Той инжектира в тялото й ужасяващата смесица от цимент, уплътнител за гуми и минерално масло.

Наистина плашещи резултати от пластични операции

Това момиче, което е от Русия, е пример за десетките обикновени момичета, превърнали се в "живи барбита". Има твърдения, че тя дори е премахнала ребрата си, за да се сдобие с по-тънка талия.

Наистина плашещи резултати от пластични операции

И тук вината за състоянието на жената, която виждате на снимката, е на лекар, който само се представя за такъв. Той инжектира бетон в лицето на пациентката!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

31 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay