Най-добрата грижа за кожата след плаж

След излагане на слънце външната ви обвивка има нужда от специална грижа, за да бъде отново здрава и красива

Най-добрата грижа за кожата след плаж

С всяка изминала година лъчите на иначе любимото ни слънце стават все по-коварни и агресивни към кожата. Освен изгаряния, те причиняват дехидратиране, изсушаване и цялостен дискомфорт, а нерядко са причина и за появата на пигментни петънца и нови бенки, както и за преждевременно стареене.

За целта не е достатъчно да се грижите за кожата си като я защитавате, само когато сте на плажа. Защото именно след директния досег със слънчевите лъчи външната ви обвивка има още по-голяма нужда от хидратация, подхранване и успокояване, за да бъде отново здрава и красива.

Тук на помощ идва продуктът Bioderma Photoderm Après-Soleil, който е предназначен за всеки тип кожа и действа подхранващо и успокояващо, като същевременно предотвратява преждевременното стареене, благодарение на изклю­чи­телни­я па­тент CELLULAR BIOPROTECTION®, който осигу­ря­ва макси­мална за­щи­та на клет­ки­те.

Обо­га­тен с омеко­тя­ва­щи и ус­по­ко­я­ва­щи съставки, Photoderm Après-Soleil ин­тензивно ов­лажня­ва, об­лекча­ва дискомфорта след из­ла­га­не на слънце и значително удъл­жа­ва трай­ност­та на вече придобития естествен тен. В допълнение продуктът е хипоалергенен и не съдържа парабени, което го прави подходящ както за възрастни, така и за нежната детска кожа.

Най-добрата грижа за кожата след плаж

Възможно най-неприятната ситуация, в която може да изпаднете по време на лятната си почивка, е да изгорите, вследствие на неправилна слънцезащита. Сигурни сме, че всички в един или друг момент от живота си са усещали онова изключително болезнено чувство, породено от зачервената и буквално "пареща” кожа.

Именно за такива случаи е предназначен продуктът Photoderm Après-Soleil SOS, който ин­тензивно ов­лажня­ва и незабавно об­лекча­ва дискомфорта на ко­жа­та със слънчеви изгаряния, благодарение на омеко­тя­ва­щите и ус­по­ко­я­ва­щите си съставки, а в допълнение и чувствително удължава "живота” на естесвения тен.

Благодарение на изклю­чи­телни­я па­тент CELLULAR BIOPROTECTION®, продуктът осигу­ря­ва макси­мална за­щита на клет­ки­те на ко­жа­та и ги пред­пазва от преж­девре­менно старе­ене. Photoderm Après-Soleil SOS подхранва, хидратира и трайно възстановява кожната бариера. Прониква в кожата моментално и има отлична поноси­мост. По тази причина е подходящ и за възрастни, и за деца. Попива веднага след впръскване и не е необходимо допълнително разнасяне. Отличава се със свеж аромат, не съдържа парабени и е хипоалергенен. 

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 27.06.2014|17:16
Важно е кожата да се хидратира и да се предпазва.
2
Не е посочен 27.06.2014|15:11
Добри продукти .
1
Не е посочен 27.06.2014|13:31
Не знаех,че трябва да се грижа за косата си след плаж, особено пък и с нещо специално.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay