Най-добрите бюти съвети, които да си откраднем от французойките!

Ето как се грижат за външния си вид дамите във Франция

Най-добрите бюти съвети, които да си откраднем от французойките!

Французойките са известни с това, че са много елегантни, изискани и винаги се грижат много усърдно за външния си вид. Те изглеждат толкова безупречно и спретнато и се движат толкова грациозно, че няма как да не се зачудим какви са малките им тайни.

Днес ще ви разкрием някои от бюти съветите на французойките, които със сигурност ще ви бъдат от полза и ще преобразят и вашата разкрасителна рутина. Ето част от неписаните правила на тези истински дами!

Грижете се за кожата си
Французойките ценят кожата си и се грижат много старателно за нея. Те не пренебрегват доброто почистване и хидратацията, независимо колко са изморени вечер. Кожата ви е винаги с вас и е много важно да бъде ваш приоритет, защото тя създава цялостното ви излъчване.

Най-добрите бюти съвети, които да си откраднем от французойките!

Наслаждавайте се на всичко, но с мярка
Те няма да откажат парче торта, но ще помолят за по-малко. Французойките знаят как да се наслаждават на нещата от живота, но с мярка. За пример - хората в САЩ са шести в световната листа на затлъстяващите нации, а французите са едва на 31-во място. Килограмите не са проблем за хората във Франция, защото те не приемат толкова вредни храни и внимават с какво се хранят и в какви количества.

Нужна е идеална прическа
Много жени се стараят повече за ежедневната визия на косата си, но французойките гледат в перспектива и отдават по-голямо значение на добрата подстрижка и умело оформената коса. Отделете повече време за посещението си при фризьора, нека оформят косата ви професионално и след това ще ви бъде много по-лесно да я поддържате в ежедневието.


Най-добрите бюти съвети, които да си откраднем от французойките!

Уважавайте слънцето
Французойките винаги са се предпазвали от слънцето и са разбирали последиците, които прекомерното излагане на ултравиолетовите лъчи води след себе си. Повечето от тях не прекарват часове в събиране на слънчеви лъчи и бронзов загар. Те приемат естествения цвят на кожата си и я защитават с подходящите продукти.

Слагайте по-малко грим
Дамите от Франция се грижат много добре за кожата си, но не ценят така високо силата на грима. Те го използват на принципа "малкото е повече" и подчертават само отделни части от лицето си. Прибягват до очна линия, спирала, червило или малко руж, но никога до тежката комбинация от наслояване на всички гримове.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

16 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay