Неутрален лак за елегантен летен маникюр

Вижте как да го постигнете

Неутрален лак за елегантен летен маникюр

Ако ви е омръзнало от ярките лакове и невъзможните за премахване следи от тях, можете спокойно да заложите на естествения вид на ноктите си. Не става въпрос за бунт срещу лака - любимият спътник на дамите, а за постигането на неутрален, но елегантен маникюр. Защото изобщо не е задължително той да бъде скучен!

Предлагаме ви три свежи идеи, с помощта на които да се сдобиете с перфектен вид на ноктите си без много усилия и "набиващи се на очи” нюанси.

Пръстен на нокътя

Неутрален лак за елегантен летен маникюр

Понякога всичко, от което се нуждаете за страхотен маникюр, е доза въображение! Тази идея за пръстен върху плочката на нокътя е идеалното предложение, ако търсите нещо интересно и в същото време закачливо.

1. Като за начало лакирайте ноктите си в неутрален цвят, например бледорозов. За да не стане прекалено натрупано, "поставете” пръстена само на един от пръстите, най-добре това да е безименният.

2. Използвайте стикери за нокти и отрежете една лентичка в металически или какъвто и да е блестящ цвят. Поставете го по средата на плочката и го натиснете силно с пръст, след което го закрепете допълнително с топ лак.

3. Поставете кристалче върху лентичката, докато лакът все още не е засъхнал.

Омбре лак

Неутрален лак за елегантен летен маникюр

При маникюра омбре не означава непременно визия с ярки и смели цветове. Не по-лош ефект може да се постигне с обикновен нюанс в цвета на кожата, съчетан с много блясък.

1. Първо поставете безцветен лак, а за основа използвайте отново неутрален цвят.

2. Ще ви трябва по-тъмен цвят, за да създадете омбре ефекта. Нанесете го, като започнете от средата на плочката и стигнете до върха.

3. Повторете няколко пъти, за да не останат никакви празни места, през които да се вижда основният цвят до постигането на желания омбре ефект.

4. Оставете да засъхне и нанесете топ лак.

Френски маникюр с перли

Неутрален лак за елегантен летен маникюр

Този вариант на традиционния френски маникюр е нестандартен, но интересен. Перлите не трябва да обграждат само врата, за тях има място и по ноктите!

1. Нанесете лак в неутрален цвят (този, който се използва при френски маникюр, е идеален и тук).

2. Използвайте карфица, за да нарисувате малки точици по върха на ноктите си. Поставете първата точка в средата на горната част на нокътя и чак след това преминете към двата края на плочката.

3. Вместо да рисувате перлите, можете наистина да поставите такива. Оставете да засъхне и нанесете топ лак.

За още идеи за ефектен маникюр, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay