Очите са цветни и магнетични

Сигнална очна линия!

Температурите се покачват, а броят на дрехите намалява. Както вече знаем, абсолютен хит за топлите дни ще са дрехите с настроение, онези в ярки и закачливи цветове.

 

Но "инвазията" на засилената цветност не е присъща само за дрехите, a и за тенденциите при грима. Няма как да останем безразлични към случващото се на модните подиуми, където можем да видим красавиците, гримирани с ярки цветове очна линия.

 

Това смело предложение е съпроводено от няколко предимства. Първо, нанасянето на един ярък цвят върху клепача се съчетава идеално с напълно естествения и небрежен грим. Лесно постижим, но определено ефектен. Вторият плюс на ярките очи е, че в комбинация с червено червило например, този смел избор говори за много увереност. Съчетанието на два силни цвята не е натрапчиво, а напротив - придава весел и свеж вид.

 

Също толкова силен ефект като цветната очна линия придават и цветните сенки. Разбира се, те също се нанасят небрежно и равномерно, за да не се получи негативен ефект.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 11.05.2011|16:13
На ревютата за пролет-лято 2011 Christian Dior показа грим с ярки неонови цветове; сенки в жълто, оранжево, синьо, зелено, яркорозово и коралово, по горния клепач на окото; котешки очи с извита очна линия и естествени мигли; подчертани вежди и устни с ярко червило. Още други дизайнери заложиха на цветният грим в новите си колекции. Очертава се едно весело и шарено лято :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay