Пролетната колекция, която променя разбиранията за мода и архитектура

Размитата граница между мода и дизайн

"Ceci N’est Pas une Chambre" е името на пролетната колекция на дизайнерката Mary Katrantzou. При нея дрехите са "живи" и "реални" - изобразяват природата и градската среда по начин, който не сме виждали до сега.

 

В пролетните дрехи на Mary се размиват границите между мода и дизайн. "Винаги търся красотата в различните форми", разказва Mary пред Wmagazine. "Не съм предполагала, че ще се занимавам с мода, по образование съм архитект!", продължава тя.

 

С дизайнерските дрехи на Mary жената допълва цялостния вид на стаята. Според Katrantzou най-добрият начин една дама да се чувства комфортно в дадено пространство е чрез дрехите си - това ѝ ни показва единствената по рода си колекция.

 

Mary Katrantzou основава своята марка преди 2 години. Тя дебютира с третата си колекция в Topshop този сезон, печели шведската "Награда за текстил" миналата година, а наскоро излезе и марката ѝ парфюми. Но успехът плаши Mary, която никога не е очаквала името ѝ да бъде известно, а дрехите ѝ да са различен от всички останали на пазара.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 13.05.2011|14:48
Дрехите са направени със стил и вкус, вдъхновявайки съвременната жена, която живее в големия град. Различни са, дори бих казала, че са екстравагантни. Много ми харесаха!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay