С любов към шала и неговите различни приложения

Шалът и уникалността, ръка за ръка

Представихме ви идеи как да измайсторите един различен външен вид с помощта на негово величество шала, но това не е последната ни спирка. И понеже много обичаме индивидуалния и различен стил, решихме да ви вдъхнем още малко творчески дух. Ще ви покажем различните роли, в който може да се превъплати нашия гореспоменат герой, а току виж сме успели да ви въздействаме.

 

Като гривна

Супер лесна, а рядко използвана идея. Просто намотай копринения си шал на китката, като накрая направиш малка и сладка панделка. Подходящо както за официални случаи, така и за по неангажиращи дни.

 

Шалът - колан

Просто го омотай на мястото на колана, като този вариант ще създаде оптичната илюзия за по-тънка талия. Цветните шалове върху черни дънки или поли са идеални за парти нощи или просто за моментите, когато искате да впечатлявате.

Има още една опция за шала в тази част на тялото. Просто го завържете над талията, а отгоре сложете тънък колан. Определено е рядко срещана, но ефектна комбинация.

 

Аксесоар за коса

Това вдъхновение се поражда от практиките в ислямските страни. Както знаем там жените носят така наречените забрадки. Шалът също може да влезе в тази роля, като подхожда изключително много на жени с екзотичен външен вид.

 

Продълговатият плат се увива около главата, като се завързва на врата. Но този възел не е финален, след него шалът отново продължава да се омотава, под формата на огърлица.

 

Начин, който често наблюдаваме по подиумите, мислейки си че е сътворен от професионалисти и недостъпен за нас – това е под формата на красива диадема. Всъщност целта се постига с няколко прости стъпки. Първо шалът се слага на раменете като двата му края падат свободно отпред. След това с помощта на ластичка (може и брошка) се стяга и се вдига нагоре към косата. Когато вече сте прибрали вашата грива, представяйки си че това е диадема, хващате двата края и ги връзвате отзад.

Готин завършек на чантата

Тук отново можем да преобразим добре познатата си стара чанта, като и добавим малко цвят. Трябва ни един, а може и повече, тънки шалчета, които да завържем на различни места. Тук пуснете въображението си на свобода и вижте какво ще сътворите. Ако пък чантата ви има дупчица, точно по този начин можете умело да я прикриете.

10 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay