Слънчеви очила от слънчева Австралия

Летни сенки

Слънчевите очила не са просто аксесоар. Не са като безполезната гривна или огромните досадни обици. Не ви кривят глезените като обувките на висок ток. И няма да ви пазят топло. Ама никога!

 

Образно можем да ги наречен "летни сенки". Дали защото крият сенките под очите ви, след някое невиждано парти, или просто защото...ви пазят сянка през лятото. Със сигурност имате нужда от тях.

 

И понеже ни омръзна да гледаме едни и същи предложения по нашите магазини, ще ви покажем една колекция, която лесно се разпознава. Отдалеч.

 

Австралийската модна къща "Ксуби" наскоро излезе със своята първа колекция слънчеви очила. Тъй като отдавна знаем за тяхното екстравагантно отношение към дрехите, с нетърпение очаквахме да се "запознаем" и с аксесоарите, които са направили.

 

Колекцията се състои от 16 различни по стил рамки, вдъхновени от винтидж културата. Използваните материали са разнообразни - от антично злато до неръждаема стомана. А някои от очилата са ръчно изрисувани със син флорален мотив, създаден от дизайнера Грац Мълкахи.

 

Може да разгледате част от колекцията в галерията ни. А за пълно опознаване на австралийския дизайн, посетете сайта на Ксуби!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 07.06.2011|15:29
Очилата освен, че предпазват очите ни от вредните слънчеви лъчи, а и са идеалния аксесоар за всяка жена. Ако пък не ни е останало време за грим, те ни помагат много. Дори през зимата е полезно за очите ни да носим очила, защото светлината, която се отразява в снега ни вреди много повече от лъчите през лятото. Така че е много важно да носим освен очила, които ни отиват на извивките на лицето, те да бъдат със нужната защита, в противен случай бихме си навредили много повече.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay